Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zabila 4 děti: V mládí seděla za drogy, tvrdí sousedka

Autor: Jana Ulrichová, Kjos - 
14. května 2012
12:24

Vražda čtyř dětí na Svitavsku nedá stále spát lidem z obce na Litoměřicku, odkud bestie Romana Zienertová pochází. Znali ji tu jako veselé dítě. O to víc si lámou hlavu nad tím, co ji o pár let později dohnalo k tak hrůznému činu.

„Nebyla násilnické povahy. Pořád nemůžu pochopit, co se to s ní stalo, kde se to zlomilo,“ řekla sousedka, která se Blesku svěřila s jednou vzpomínkou na Romanu. „Utkvělo mi v hlavě, jak obdivovala kočárek, ve kterém jsem vozila dceru. Říkala mi, že takový by se jí jednou také líbil, ať jí ho nechám,“ řekla.

Romana žila všelijak Později už prý žila Romana všelijak. Po základní škole nastoupila ve Zlíně na kožedělný obor. Studium ale nedokončila. Krátkou chvíli se živila jako prodavačka. Vystřídala několik partnerů.

„Chvíli bydlela v Mostě, odešla i do ciziny, snad do Francie, kde byla prý i zavřená. Snad problémy s drogami. V té době čekala své první dítě, Davídka,“ dodala žena, která Blesku poskytla fotky z Romanina dětství. Blesk se opakovaně pokoušel včera hovořit i s Romaninou matkou Věrou (60), babičkou zavražděných dětí. Poprvé otevřel dveře její druh.

„Nebude o tom mluvit,“ řekl ale pouze a rychle za sebou zase zavřel. Při dalších pokusech kontaktovat ji už nikdo neotvíral.

koookooo ( 15. května 2012 08:59 )

tak snad lepší žít v děcáku než být mrtvá .... a taky jsou i jiný možnosti jak zabít člověka a ona si vybrala zrovna brutální zbusob..... chudinka si to ještě nepamatuje...ale já bych jí přála aby si vzpomněla,do konce života aby na to myslela

zelena.karkulka ( 14. května 2012 18:26 )

neměla dávat kopyta do praku každýmu chlapovi,kterýo potkala

zelena.karkulka ( 14. května 2012 18:25 )

sháněla kukuřici?Ona ti t říkala?

lamis ( 14. května 2012 17:36 )

po 23letech

marekpazdera ( 14. května 2012 17:36 )

No dyť - proč ji tedy zachraňovali? Aby bylo v Blesku o čem psát. Ona nezabíjela své děti, aby zůstala sama živá.

Zobrazit celou diskusi