Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bývalý kněz zneužil školáka: Dostal tři roky vězení

Bývalý katolický kněz Jiří J. zneužil jednatřicetkrát školáka.
Bývalý katolický kněz Jiří J. zneužil jednatřicetkrát školáka.  (Autor: Blesk - Zbyněk Schnapka)
Autor: Zbyněk Schnapka - 
11. května 2012
14:34

Sexuální hrátky se školákem (12) se vymstily bývalému katolickému knězi a domažlickému kaplanovi Jiřímu J. (43). Za pohlavní zneužívání školáka stráví tři roky ve vězení.

Poslal ho tam Okresní soud Plzeň – jih, který mu nařídil i ústavní sexuologickou léčbu. „Hocha hladil ho na přirození a nechal si od něho třít svůj úd,“ uvedla státní zástupkyně Taťána Ulčová.

Jiří J. školáka zneužíval rok a půl už od roku 2010 a to na chatě klukových prarodičů v Domažlicích a v bytě v Chotěšově na Plzeňsku. Tady pracoval na obecním úřadě, kde měl na starosti údržbu obce. V tu dobu už nebyl knězem.

„Děda s baby spaly nahoře v chatě. Já s Jirkou dole a on mi sahal mezi nohy,“ popsal školák. Jiří J. byl už jednou odsouzený za pohlavní zneužívání a ambulantně se léčil. „Svých činů lituji. Když se kluk převlékal neudržel jsem se. Bylo to silnější,“ řekl Janota a tříletý trest vězení, kde stojí, že hocha 31krát zneužil, přijal. Rozsudek je pravomocný.

husqarnowicz ( 12. května 2012 06:45 )

A tomuhle spolku úchylů se bude vracet majetek za miliardy.

naidka ( 11. května 2012 17:33 )

hafane, mrouskají se kočky, prasnice se řouchají.

turan ( 11. května 2012 17:11 )

Zabúdate na to že mu to prikázal šéf/zhora/!

mirco ( 11. května 2012 16:34 )

by me tak zajimalo, kolik knezu je jeste pedofilu. Zatim jich bylo odsouzeno jen par... kdyby to udelal "normalni" clovek, tak dostane min 7-8 let,ale tenhle knez dostal jen 3roky. Trochu malo,ne? Aspon vidime co jsou katolici zac...Prvotridni sebranka pedofilu...

sores ( 11. května 2012 16:07 )

 Pouho pouhé 3roky? Já bych mu bez milosti toho chcípáká ufykla aby už nemohl nikdy ohrožovat jiné nevinné. Chce to středověk že kdo nemá zábrany chová se jak dobytek.

Zobrazit celou diskusi