Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Opilá chůva: Děti šoupla na hřiště a šla do baru

Na tomto dětském hřišti žena zanechala oba bratry a šla pít do nedalekého baru
Na tomto dětském hřišti žena zanechala oba bratry a šla pít do nedalekého baru  (Autor: Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada, Kjos - 
2. května 2012
15:59

Měla pohlídat děti (4 a 8) své budoucí švagrové. Místo toho se však v úterý odpoledne na sídlišti v Jihlavě opila v jednom z barů a svěřené sourozence ponechala svému osudu na nedalekém dětském hřišti.

 

„My jsme si všimli, že něco není v pořádku až když sem dorazily policejní hlídky a začaly prohledávat okolí,“ řekla Blesku jedna ze svědkyň pátrací akce. Ta na dětských prolézačkách byla se svou malou dcerou.

Notně opilá chůva Šárka S. (26) nakonec sama přivolala na pomoc policisty. „Při dechové zkoušce mladá žena nadýchala 2,16 promile alkoholu,“ řekla Blesku mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová. Policisté mezitím prohledávali okolí. Staršího z chlapců našli přímo na hřišti. „Jeho mladšího brášku se nám podařilo naštěstí najít asi o čtvrt hodiny později jen o pár desítek metrů dále v patře rozestavěného obchodního centra,“ uvedla policejní mluvčí.

Po vypečené chůvě se včera slehla zem. Její sestra, u které žije na ubytovně o ní nevěděla. „Už jsem se jí pokoušela několikrát volat, má vypnutý mobil, ani sem nepřišla. Je to malér! Dcera mě telefonovala, že už jí děti nikdy nepůjčí,“ řekla později Blesku také babička obou ztracených dětí a zároveň potenciální tchyně Šárky S.

„Celou záležitost jsme předali orgánu sociálně právní ochrany dětí. Rodiče obou chlapců by totiž měli vědět a také nést odpovědnost za to komu své děti svěřují do péče,“ zdůraznila policejní mluvčí Kroutilová.

zaviracispendlik ( 2. května 2012 19:45 )

tady se jedna ženská opila v parku u řeky a její malé asi tříleté dítě našli utopené v řece. Manžel se s ní pak rozvedl

alzbeta59 ( 2. května 2012 18:39 )

opila budouci svagrova?? No, toz takovou PERLU bych si vazne nasadila do rodiny.  Ted jde o to, jaky je zbytek rodiny, predci musi vedet ze je to alkoholicka a ze neprestane pit ani v tehotensktvi a ze deti privede na svet poskozene.

buban ( 2. května 2012 18:15 )

teda nevim, ale predtim, nez sve deti nekomu sverim, tak si snad zjistim, kdo to je...

Zobrazit celou diskusi