Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sebevražda školačky: Odpusť, tati, řekla a skočila z 12. patra

Deváťačka přišla domů ze školy, požádala otce o odpuštění a skočila z 12. patra
Deváťačka přišla domů ze školy, požádala otce o odpuštění a skočila z 12. patra  (Autor: Reprofoto lifenews.ru)
Autor: Jaroslav Šimáček - 
27. dubna 2012
13:23

Přišla domů ze školy, zula se, plakala a dostala jen ze sebe - odpusť, tati. Pak otevřela okno a skočila. Co stojí za sebevraždou školačky Margarity K., však policie zatím neví.

Navštěvovala 9. třídu základní školy a pocházela z rodiny, která se rozpadla. Její rodiče se před časem rozvedli. Co všechno ji ale trápilo, to jasné není. Margarita K. se však rozhodla pro sebevraždu. Tragédie se stala ve čtvrtek kolem 16:30. Dopis na rozloučenou dívka nezanechala, pouze svému otci sdělila, ať jí odpustí.

Po příchodu ze školy prošla kolem zkoprnělého otce a o chvíli později vyskočila z 12. patra jednoho z moskevských věžáků. "Najednou řekla: Tati, je mi to líto!" řekl zdrcený Sergej Ivanovič ruskému tisku. A zamířila k okennímu parapetu. "Nacházela se jen pár metrů ode mě, ale já jsem ji nedokázal zastavit." Skočila z okna a to bylo naposledy, co jí kdo viděl živou.

Byla na místě mrtvá, veškeré záchranné akce přivolaného zdravotnického personálu již byly marné. O smutném případu informoval portál lifenews.ru, který upozornil i nato, že Rusko je jednou ze zemí, které marně bojují s vysokým počtem sebevražd teenagerů.

sigenius ( 7. května 2012 10:36 )

Jako kdyby každého zajímalo jen to, co se stane u vás doma.

anka ( 28. dubna 2012 00:33 )

no...a taky proc se o tom pise v Blesku, kdyz se to stalo v Moskve....Jako kdyby u nas nebylo dost nestastnych umrti...

trinni ( 27. dubna 2012 23:54 )

Mě by zajímalo, proč ten táta byl zkoprnělej, když dcera přišla domů a prošla kolem něho. Vlastně ještě předtím, než skočila.

sovanek ( 27. dubna 2012 22:49 )

Krásně jsi mu to dala

sovanek ( 27. dubna 2012 22:47 )

Jste normální bulvární h....a

Zobrazit celou diskusi