Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

To jsou oni! Brutální vrazi, kteří ubodali 40 ranami taxikáře

Autor: Jaroslav Šimáček - 
27. dubna 2012
08:24

Dvojice nezaměstnaných mladíků Luboš Nigrín a Roman Brykner si objednala v centru Liberce taxi, místo placení však taxikáře Jaroslava ubodali 40 ranami. Kvůli penězům...

Liberečtí a jablonečtí policisté dopadli vrahy Luboše Nigrína a Romana Bryknera, podezřelé z brutálního zabití severočeského taxikáře Jaroslava Malíka (†47). Oba se ke svému činu doznali, nyní jim hrozí až výjimečný trest doživotí. "Byli vzati do vazby a to z důvodu vazby útěkové," sdělil tn.cz Petr Hoček, mluvčí libereckého okresního soudu.

Seznámili se spolu kdysi poblíž Mnichova Hradiště na střední odborné škole v Hubálově a nyní byli oba nezaměstnaní. Vraždili kvůli penězům. V centru Liberce si nahodile vybrali taxikáře, nasedli do jeho auta, v Jablonci ho však místo placení ubodali celkem 40 ranami, nacpali do kufru jeho auta a zmizeli s tržbou. Lidský život stál v tomhle případě 4 tisíce korun...

Včera byli oba dopraveni před liberecký soud. "Je mi to vice než líto," nechal se v reportáži TV Nova slyšet Luboš Nigrín z Jablonce. Loupežnou smrt taxikáře Jaroslava mezitím oplakala jeho rodina - těhotná manželka a dvě dcery, i kolegové. Jeho pohřbu se účastnilo na 150 taxikářů. "To byl tak strašně hodnej člověk, obětavej, pracovitej," neubránila se slzám Alena Šťastná, majitelka taxislužby, pro kterou jel Jaroslav svou poslední směnu v životě.

vladimir1950 ( 28. dubna 2012 18:00 )

Škoda, že není trest smrti. Alespoň jim dát alespoň 2x denně waterboarding a pak je nahnat do kamenolomu roztloukat štěrk..Haj.lové!!!

petokat ( 27. dubna 2012 12:49 )

Je úplně jedno jestli je policajt,doktor nebo něco jiného.Pokud je dítě dospělé zodpovída samo za sebe,ale někomu se to hodí kydat špínu okolo sebe.Trest si zaslouží jako každý jiný,atˇje syn koho koliv.

pasadena ( 27. dubna 2012 12:08 )

Nigrin není Ladislav ale Luboš a největší paradox je že jeho otec je Jablonecký policajt.

kdoasi ( 27. dubna 2012 12:07 )

Je zvláštní, že Novinky běžně diskuzi kolem kofol nechávají.Z Plesku se stal pseudohumanistickej bulvár

e.44 ( 27. dubna 2012 10:48 )

To jsou oni! Brutální vrazi...No je sice pěkný, že jste nám je ukázali, ale kde jsou fotky všech cikánskejch vrahů a násilníků, co sekaj do lidí mačetama a v tlupách útočej na děti a mladistvé kvůli cigaretám, míčům, mobilům, penězům....a mlátěj je tak a podřezávaj jim krky, že jenom zázrakem někteří přežijou?

Zobrazit celou diskusi