Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Studenti oblékli odvážné Boratovy plavky: Kvůli penězům na maturitní večírek

Autor: Ondřej Požár - 
26. dubna 2012
21:04

VIDEO: Nuda v Brně? Ale kde že. Jen v plavkách, které proslavil komik Sasha Baron Cohen v roli Borata, vyrazili do brněnských ulic dva maturanti - vyprosit si od veřejnosti příspěvky na maturitní večírek jejich třídy.

Oblékli plavky, proslavené populárním komikem Boratem, a vyrazili koledovat o peníze na maturitní večírek. Blesk zastihl dva studenty z Brna, Adama (19) a jeho stejně starého spolužáka Kubu, včera na pěší zóně v centru města.

„Přispějte nám na maturitu!“ dyndali s kloboukem v ruce drobné od chodců brněnští Borati se slunečními brýlemi na očích. Přizvukovala jim ve žlutém oděná kamarádka Eliška (19) a další spolužáci z brněnské Střední školy informačních technologií a sociální péče Purkyňova.

Video Maturanti koledovali v boratovských plavkách - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

Po ránu jim však ve stínu na kamenné dlažbě byla docela zima. V boratovských plavkách brázdili centrum města pod Špilberkem od půl sedmé ráno a po dvou hodinách už jim při teplotě 11 stupňů Celsia naskakovala husí kůže! Proto byli rádi, když z Masarykovy ulice došli k nádraží, kde byla tramvajová nástupiště zalitá sluncem, které je zahřálo. „Už máme za sebou praktickou maturitu z účetnictví. Za týden píšeme písemky a za měsíc nás čeká ústní maturita. A v půlce června by měl být maturitní večírek,“ prozradili Borati s Eliškou.

vary ( 27. dubna 2012 18:09 )

Dva dementi. No, co taky čekat od Brňáků.

mutaky ( 27. dubna 2012 13:03 )

mopsamanda ( 27. dubna 2012 08:28 )

Tady někdo nepochopil, že je to sranda, recese, jsou vtipní. Pro ně není problém peníze sehnat, ale chtějí si užít srandu . To bys koukal, jak vypadá žebrání v Římě na nádraží

marihuan ( 27. dubna 2012 02:01 )

Fandím všem maturantům....a hlavně v dnešní době ! A jsem rád, že pořád vymýšlejí nové a nové převleky. Až někoho z ´´vás´´ potkám....určitě přispěji !!!!!!!!!!!!

marihuan ( 27. dubna 2012 01:59 )

hejhej: soudě podle tvého příspěvku odhaduji, že nemáš střední školu, natož školu základní. Toto (tebou nazývané žebrání) patří k dlouhodobé tradici a věřím, že ještě dlouho bude. Myslíš, že to maturanti dělají jen kvůli penězům....?....je to tradice !!! primitive....kvůli tobě jsem se zde musel registrovat

Zobrazit celou diskusi