Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Řidič, který počmáral politiky, ZATČEN! Nechtěně ho práskli odboráři!

Autor: INT, mok, simao.k - 
21. dubna 2012
15:28

Olomoucký řidič Roman Smetana (30), souzený za pokreslení předvolebních plakátů vlastními hesly a karikaturami, byl zatčen během dnešní velké protivládní demonstrace. Nechtěně ho prozradili samotní odboráři.

Celostátně hledaný řidič byl zatčen během obří protivládní demonstrace. V přímém přenosu ho přitom prozradil jeden z řečníků z řad odborářů, který přihlížejícímu davu prozradil, že je uprchlý Smetana mezi nimi. A chválil jeho odvahu.

Jak ke Smetanově zatčení došlo, to zatím provází spekulace. Podle reportéra MF DNES se poté Smetana přihlásil policii sám s tím, že je hledaná osoba. Policisté mu to nejdříve nevěřili, ale po zkontrolování občanského průkazu ho odvedli. Policejní mluvčí ale uvedla, že Smetanu udali lidé, kteří si ho na náměstí všimli. "Viděli ho a upozornili na něj policejní hlídku," sdělila iDNES.cz Kropáčová.

Za tykadla politikům nechtěl jít sedět

Smetana před volbami v roce 2010 "vylepšil" nejméně třicet plakátů ODS, ČSSD a KDU-ČSL svými kresbami. Kromě úprav obličejů kandidátů tykadly na plakáty také připisoval slogany, v nichž politiky označoval za lháře, korupčníky, zloděje a příslušnice nejstaršího řemesla.

K soudu se případ dostal poté, co Smetanu udal jeden z jeho kolegů. Soudkyně Markéta Langerová, manželka exministra vnitra "Íčka" Langera, mu za to nejprve vyměřila trest sto hodin obecně prospěšných prací, když ho ale odmítl vykonat, změnila trest na sto dnů vězení. K němu však Smetana nenastoupil a zmizel neznámo kam. Objevil se opět až dnes na odborové demonstraci proti současným vládním špičkám.

enriko ( 22. dubna 2012 12:39 )

Přesně, plýtvání časem.

hofihofi ( 22. dubna 2012 04:47 )

sakra ne podvodu ale pruvodu!!!!

hofihofi ( 22. dubna 2012 04:46 )

Neni jinam to napsat - o Breclavi a o tom povodu za zmydleneho kluka. jinak jeste byla *** v breclavi, kde byla ta melta pro toho zmydleneh kluka, jak prisel o ledvinu, mistni cikani se vcetne toho podnikatele romskeho, holedbnali jak pomuzou ale dopadlom to opacne. pri shromazdeni cikani napadli mistni - slovne - i starostu, ze to svadeji na cikany, ze to neni pravda, ze je utlacuji a delaji jim tam gheto.ze pry to zadni cikani neudelali, ze si to kluk vymyslel, ze ma malo zraneni v obliceji a podobne. ( ja samo nevim, ale nedej pambu, aby meli, pravdu) takze se na reseni kluka, jak slibovali, vykaslali, a jeste obvinili bile, ze to na ne chteji hodit, ze je to vymyslene, ze je pronasleduji. a demonstrativne odesli ze sezeni a nechteli dal mluvit ani se starostou. takze takhle dopadla pomoc od cikanu, misto toho obvineni kluka, ze si to vymyslel, a zmydlili ho bili. radeji nekomentovat, je to podivne, jestli by meli pravdu.....

hofihofi ( 22. dubna 2012 04:44 )

Byla jsi,leda u hovna a nelzi tady, protoze zatykani probihalo na sluzebne policie v krakovske uvnitr, takze tam jsi nemohla byt ani nahopou, navic o monitorovani nevis nic a ani bys je nepoznala. Tak si tu nehraj na zasvecenou, jak ten caklej Smetana

hofihofi ( 22. dubna 2012 04:08 )

Smetana je cakla ujetina, co chtel bejt slavnej jako Masini a pod, odsouzen nebyl za zadnou politiku, ale ze znicil majetek sveho podniku, bez ohledu na obsah, co bylo na plakatech nebylo predmetem soudniho jednani, dostal to nejmensi co mohl, ale chtel si hrat nsa hrdinu a dostat se do tisku a byt slavnej, proto jel do Prahy, on ho totiz nikdo nehledal a to ho sralo, v registru hledanych sice byl,ale pcr na nej, kaslala. Byl bez prijmu a nikdo ho nechtel zivit a myslel si buhvi jak se o nem nebude - hrdinovi - psat, chtel se proste proslavit a zviditelnit, proto jel do Ptahy a tady na nej policie kalela take, to neni zadnej zlocinec ani bojovnik za pravdu, ale vandal a pitomec, tak ho policajti ani nechteli sebrat a musel se s nima hadat, aby ho vubec zajistili. Prazska pcr nemela o hlupaka slavomana zajem. A to je cele, ted mu mozna napari mareni uredniho rozhodnuti a bude to trouba mit. Takovi co si hrajou na hrdiny by bylo. hehehe, sam se sel udat, kdyz na nej kaleli, jo on Smetana a Havel je asi rozdil. Smetana je blb co hleda slavu. A par lidi odsud to nepochopilo a skace mu na to.

Zobrazit celou diskusi