Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Měli jsme se brát, říká přítel Kristínky, která zemřela pod vlakem

Autor: Čas.sk, ljš - 
19. dubna 2012
12:53

S Kristínkou si Dominik (19) plánoval krásnou budoucnost. Za týden ji chtěl požádat o ruku a do roka si ji vzít. Chtěli si spolu postavit domek nedaleko Bratislavy a tam vychovávat svou dcerku Chiaru (1). Krutá tragédie a nezodpovědnost Kristínčina kamaráda, mu ale jeho lásku vzaly.

"Chtěl jsem jí koupit prsten a překvapit ji. Opozdila se mi ale výplata, tak jsem si řekl, že ještě týden počkám a koupím ho příští týden. Moc jsem ji miloval, chtěli jsme se zasnoubit, ale potom se stala ta hrozná věc," řekl Dominik smutně.

Po své lásce mu zbyly už jen vzpomínky a roční dcerka Chiara. Ta mu Kristínku velmi připomíná a rozhodně se jí nechce vzdát. "Obětuji pro ni všechno, dám jí lásku, kterou už nemůžu dát Kristínce. Velmi jsem ji miloval, byla to moje první dívka. Hned vedle domu, kde bydlíme, mi rodiče darovali pozemek. Chtěli jsme si tam postavit domek," svěřil se mladík.

O malou Chiaru ale bude muset bojovat. Do péče ji chtějí i Kristínčini rodiče, kteří věří, že u nich bude holčičce líp a že by si to tak přála i sama Kristínka.

Nechal ji bez pomoci zemřít

Mladá maminka zemřela v pátek na železničním přejezdu u slovenské obce Devínská Nová Ves, když ji její kamarád Peter vezl právě k Dominikovi. S vozem přes přejezd sice v pořádku přejel, pak na něj ale nacouval zpátky a z nezjištěných příčin zastavil. Zatím není jasné, jestli se jednalo o selhání motoru, sázku nebo muž jednal pod vlivem drog.

Na auto se v ten okamžik však plnou rychlostí řítil vlak. Peterovi, který neměl v době nehody řidičské oprávnění, se z vozu podařilo uniknout, Kristínka to ale bohužel nestihla. Ze zadního sedadla se podle svědků pokoušela dostat ven oknem u řidiče, ale marně. Zbabělý Peter jí ani neposkytl první pomoc a z místa utekl.


e.44 ( 20. dubna 2012 11:20 )

Samozřejně to potřeba neni, tedy vyjádření psychologů a sociálky. Souhlas rodičů nikde nezpochybňuji. Nebylo to potřeba za mého mládí, kdy byla zplnoletněná moje kamarádka, bývalá spolužačka, nebylo to potřeba ani minulý rok, kdy došlo ke zplnoletnění mojí neteře. Není to potřeba ani podle výše citovaného zákona, který je z letošního roku. Takže vytrvalým opakováním lží, za účelem dělat ze sebe chytřejšího než ostatní, ze sebe děláš akorát blbce

hofihofi ( 20. dubna 2012 08:28 )

Stejne nejaky akt manzelstvi si vymysleli lidi, nacelnici, knezi, samani, aby z obycejnych lidi tahali majetek a meli je v podruci, stejne jako ten podvod se svatou zpovedi, aby se domakli co nejvic, vlk si najde druzku a zustava s ni cely zivot a nic na to nepotrebuje.

hofihofi ( 20. dubna 2012 06:54 )

Jenze tady delali rodice tech dvou si navzajem same justy a tady je vysledek, a stejne to nebude takove, jak tu pise cituplne blesk.

hofihofi ( 20. dubna 2012 06:51 )

Baby nejancete, na to, aby dva byli spolu neni potreba zadny car papiru.

hofihofi ( 20. dubna 2012 06:49 )

Samozrejme to potreba je a soud si to vyzada vzdy, aby byl kryty a je to na rozhodnuti soudu, tyhle vycteninky jsou tak na prd. A nevis. Protoze to rozhoduje soudce a ne papir zakoniku. A staci,, aby jeden z rodicu nesouhlasil a je to zamitnuto, boooze vy jste neznale. Navic co tady se furt basni o manzelstvi, k cemu je nejaky papir, mraky lidi ziji na psi knizku a funguje to, takze dva roky si pockaji a pak uvidi i oni sami. Tak co tu mistni zenske furt melou o snatcich, to je car papiru k nicemu.

Zobrazit celou diskusi