Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Válka rodin o dceru mrtvé Kristínky (†16): Kdo se o ni postará?

Autor: Čas.sk, oj - 
18. dubna 2012
16:55

Život mladé maminky Kristíny (†16) vyhasl v pátek odpoledne. Zemřela, když ji nechal na přejezdu v autě nedaleko slovenské Devínské Nové Vsi její kamarád Peter (28). Zůstala po ní roční dcera Chiara. Příbuzní se ale nedokáží dohodnout, kdo se bude o malou holčičku starat. Vychovávat ji chce otec Dominik (19). Rodiče Kristínky se ji ale vzdát nehodlají.

Řidič auta Peter stihl před nárazem vlaku vyskočit. Kristínka, která seděla za ním, to už bohužel nestihla. Její rodina je z tragické nehody na dně. Jedinou útěchou je pro ně Kristínina dcera Chiara (1). Té se ale v žádném případě nechce vzdát ani její otec Dominik.

„Maličká je momentálně u nás doma a taky tady zůstane. Není žádný důvod, abychom ji dávali jejímu otci Dominikovi. Dokážeme se o ni postarat,“ zdůraznil otec Kristínky. „Kristína by si taky přála, aby malá vyrůstala u nás. U nich doma podle mě nemá co dělat. Udělám všechno pro to, abychom ji získali,“ odhodlaně říká otec.

Dominik a jeho rodiče jsou naopak přesvědčeni, že Chiaře by bylo lépe u nich. Bydlí v rodinném domku poblíž Bratisalvy a holčička má v domě i dětský pokoj. „Kristínka s dcerou u nás trávila téměř všechen volný čas. Byli jsem pro ni i v porodnici. Jsme přesvědčení o otm, že dcera patří k otci. Uděláme všechno pro to, aby Chiara vyrůstala u nás. Měla by tu lepší zázemí,“ tvrdí zase Dominikova matka Simona.

tigress ( 24. dubna 2012 21:51 )

A třeba to, že spolu nežili nemusí být ničí vina. Třeba se tak prostě všichni společně dohodli. Kristína nebyla plnoletá, on studoval.. třeba se jenom domluvili na tom, že než on dostuduje, o Kristínu se vzhledem k jejímu věku postarají její rodiče a časem to změní až on dostuduje. Navštěvovali se, trávili spolu hodně času všichni dohromady, třeba šlo prostě jen o dohodu mezi všemi zúčastněnými. A teď Kristína není, tak se řeší u koho maličká bude... A třeba ani žádné dohady mezi nimi nejsou, stačilo jen říct, že by obě rodiny chtěly mít malou u sebe a čas a třesky plesky a je z toho kauza o přetahování se o dítě....? Ono to muže být jakkoli.

-47- ( 21. dubna 2012 10:17 )

Lépe bych ho sám nepopsal. Naprosto přesné.

-47- ( 21. dubna 2012 10:10 )

Kdy si začal *** ty? Ve třiceti?

lenicaopica ( 19. dubna 2012 13:59 )

 Prosím, buďte z redakce někdo té lásky a zakažte ,,ZJEVU,, s přezdívku HOFIHOFI možnost komentovat příspěvky! Neboť tento člověk zná jen výraz ,, slepice ,, . A pominu to, že jeho komentáře jsou úplně mimo tuto dimenzi, nemá soudnost s pozůstalými a sám se ztrácí ve svých slovech. Holka je podle něj poběhlice, když má dítě v 16, ale když někdo napíše, že otce dítěte by měli zavřít ( logicky když měl pohlavní styk s dívkou mladší patnácti let) , tak to je hned dotyčná nána! Ty hele poslouchej, že ty máš nějaký komplex ze ženského pohlaví?! S úctou ,slepice!!!!

hofihofi ( 19. dubna 2012 04:39 )

Dovedu si to predstavit, tchyne stvaly proti sobe, proti partnerum deti, nenavideli se, stvaly otce obou deti, je to videt z toho, ze ani smrt je nepoucila¨a berou si malou jako rukojmi, aby mohly stvat druhou rodinu. Jak ti Montekove a Kapuletove, ti ovsem dostali rozum. Ve hre.

Zobrazit celou diskusi