Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kamarád nechal Kristínu (†16) v autě: Smetl ji vlak!

V tomto vraku vyhasnul život Kristíny (†16). Zemřela při převozu do nemocnice
V tomto vraku vyhasnul život Kristíny (†16). Zemřela při převozu do nemocnice  (Autor: Cas.sk)
Autor: INT, lm - 
14. dubna 2012
16:14

Tragicky skončila vyjížďka mladé Kristíny (†16) z Devínské Nové Vsi na Slovensku. Auto, v kterém jela, mělo na železničním přejezdu poruchu a narazil do něj jedoucí vlak. Řidič (28) vozidla z auta vyběhl a dívku nechal napospas, dokonce si měl z auta ještě vyndat mikinu a doklady!

Svědci uvedli, že přes přejezd jely tři auta s nahlas puštěnou hudbou. Černá Škoda Octavia se od dalších dvou odpojila a vrátila se na přejezd. "Na železničním přejezdu se měl řidiči vozidla vypnout motor, v důsledku čehož došlo ke srážce s jedoucím vlakem," informoval policejní mluvčí František Peczár. Světelné signalizační zařízení na přejezdu bylo funkční.

Stále není jasné proč řidič před srážkou vystoupil z auta a dívku v něm nechal. Policie mladíka vypátrala a vyšetřovatel ho obvinil z usmrcení a neposkytnutí pomoci. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody na dva až pět let.

Žena z nedalekého domu přispěchala na místo nehody a začala bojovat o život studentky. "Křičela jsem na utíkajícího: vrať se, potřebujeme tě!" řekla žena. Mladík ale neposlechl. "Myslela jsem jen na to, aby přežila. Rychle jsem zkontrolovala puls. Žádný ale neměla," pokračuje zachránkyně. Dívka podle jejích slov neměla žádné viditelné zranění kromě polámaného a vyvrtnutého kolene. Nakonec se jí podařilo obnovit dívce puls a do 15 minut byla na místě záchranka. "Doufala jsem, že přežije," říká žena se slzami v očích.

Těžce zraněná Kristína (†16) zemřela při převozu do nemocnice. Podle informací Nového Času byla dívka matkou ročního dítěte.


aluman ( 16. dubna 2012 00:28 )

Já nepsal o žádných spisech. Se spisy jsi začal ty. Já psal o statistice sebevražd a ty jsi napsal, že jí nevěříš, že věříš tomu, co je ve spisech, co ti procházej rukama. Pokud se ty tebou zmiňované spisy netýkají sebevražd, neni mi jasné, proč jsi o nich vůbec začínal...Já pak už jenom reagoval pro mě logickým způsobem. Pokud jsi chtěl spisy zpochybnit statistiku sebevražd, považoval jsem za logické, že se sebevražd týkají a v tom smyslu jsem položil otázky.

blooroses ( 16. dubna 2012 00:20 )

Tak jsem si to přečetl a zjistil jsem, že se to s čas. sk rozchází ve více údajích. Auto najelo na přejezd a zhasnul mu motor - auto se vrátilo na přejezd...., svědci nehody dívce nahmatali pulz - byla bez pulzu a po oživování svědkyní jí byl nahmatán, atd. Kde je pravda se může člověk jenom dohadovat.

nick84 ( 15. dubna 2012 20:45 )

To jako byla svázaná,nebo spala?Normální člověk z auta vystoupí

setug ( 15. dubna 2012 19:14 )

tady: http://www.pluska.sk/krimi/nehody/mlada-spolujazdkyna-neprezila-zrazku-vlakom.html

mirco ( 15. dubna 2012 19:05 )

no je to tragedie,ale nic ve zlem,ale ta holka musela byt pekne kvitko... v 16 letech uz mit decko....

Zobrazit celou diskusi