Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Britka pěstovala dealerovi trávu, aby měla na nová prsa

Kirsty netoužila po ničem jiném než po větším poprsí. Peníze na operaci však neměla, proto se uchýlila k pěstování drog
Kirsty netoužila po ničem jiném než po větším poprsí. Peníze na operaci však neměla, proto se uchýlila k pěstování drog  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Ladislav Leimer, mokk - 
31. března 2012
09:35

Britka Kirsty Hartley (23), matka dvou dětí, byla v depresích ze své postavy a zoufale toužila po větším poprsí. Plastickou operaci si však dovolit nemohla. Kývla tak na nabídku drogového dealera, který jí navrhl, že pokud bude u sebe doma pěstovat marihuanu, vydělá si 240 tisíc korun. Na Kirsty však přišla policie a skončila u soudu.

Kirsty proměnila v pěstírnu marihuany svou vlastní ložnici. Když do jejího domu v britském Bristolu vrazila policie, nalezla uvnitř 32 dospělých rostlin marihuany. Z nich vypěstěná droga by měla na ulici hodnotu 480 tisíc korun. Razie navíc proběhla ještě dříve, než stačila jít Kirsty pod chirurgický nůž.

Žalující May Li u soudu o Kirsty prohlásila: „Při policejním výslechu slečna Hartley řekla, že jí bylo nabídnuto 240 tisíc, pokud bude pěstovat rostliny ve své ložnici. Nejdříve odmítla, ale po přesvědčování souhlasila. Řekla, že měla problémy kvůli svému tělu a zoufale chtěla zvětšit poprsí.“

Obhájkyně Dianne Heyes dodala, že její klientka je nedospělá a trpěla depresemi. „Zalévala rostliny jen několikrát a dělala to jen kvůli nátlaku,“ řekla Heyes. Kirsty si od soudu nakonec odnesla trest v podobě osmnáctiměsíčních veřejně prospěšných prací. Rok bude navíc pod podmínkou. Při udělení trestu jí pomohlo, že se k činu doznala.

Zobrazit celou diskusi