Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Smích mafiána: Janoušek dal policii čestné slovo, že nezdrhne za hranice

Autor: Josef Šťastna - 
26. března 2012
14:35

Opil se jako dobytek, podle spekulace České televize měl dokonce v těle i drogy. Sedl za volant a úmyslně najel do jednapadesátileté ženy. Přesto není mafián Roman Janoušek ve vězení. Prý k tomu nejsou vazební důvody. Policie prý má záruky, že Janoušek nezmizí za hranice.

Důvody pro vazbu jsou v České republice uznávány tři. Že obviněný uprchne nebo se bude skrývat, že bude ovlivňovat svědky, nebo že bude trestnou činnost opakovat.

Policie se sice bojí, že Janoušek bude ovlivňovat svědky, ale ve vazbě si ho přesto neponechala.

Vietnamku, kterou mafián srazil, pouze v nemocnici hlídají muži zákona. Mají strach, že na ni mafiánovi právníci budou tlačit. Sám Janoušek je ale na svobodě, vybaven pasem a tučným kontem.

Toho, že by mohl zmizet z České republiky, se policie prý vůbec neobává. Naposledy byl Janoušek spatřen v neděli v podvečer. Tehdy mu bylo podle policejní mluvčí Evy Kropáčové předáno obvinění. Zdá se, že od té doby ho nikdo neviděl. Zmizel a může být kdekoliv.

Mluvčí Kropáčová: Máme záruky, že nezmizí

"Obvinění si Janoušek převzal v neděli v 17:20 na služebně policie. Policie se státním zastupitelstvím vyhodnotila, že nejsou žádné vazební důvody. Nemohu se vyjádřit, jaké konkrétní záruky nám dal, že neopustí Českou republiku. Dotyčný je obviněn a vyšetřován dále na svobodě. Z taktických důvodů se nebudu vyjadřovat k tomu, zda bude mapován pohyb obviněného. Nebyly shledány vazební důvody a pan Janoušek služebnu opustil po podání vysvětlení," uvedla pro Blesk.cz mluvší Eva Kropáčová.    

Video  Telefonní rozhovor s policejní mluvčí Evou Kropáčovou odhalil, že policie má jakési záruky, že mafián Janoušek nezmizí za hranice  - Blesk.cz
Video se připravuje ...
 

 

kung-fu-jane ( 26. března 2012 22:45 )

Nezdrhne za hranice, protože si ještě dostatečně "nenalobboval" (neboli přeloženo do jadrné čestiny: nenakradl). Smutné je, že i když se podaří takového slizouna dostat za mříže, tak máme věru prezidenta, který takovým lumpům velice fandí a je schopný mu dát ihned milost.

frantapolitik ( 26. března 2012 17:54 )

Tak to se hochu velmi mílíš. Jsem již ve věku, kdy jsem to v 89 roce dobře pochopil o co jde. Ve vládě není jeden bývalý komunista. Já komunista jsem a budu až do smrti a nebudu se za to stydět. Nemám za co. Poctivě jsem pracoval a žil. Že komunisti v 50 letech udělali opravdu dosti svinstev je pravdou.Ale copak třeba vUSA se neodsuzovali neviní lidé zase za jiné názory. Nebyly tam vykostruované procesy. Ale pokud chce někdo z této garnitůry našich zlodějských vládců kritizovat komunisty je to nepřemýšlející člověk. Nebyli bezdomovci, nebyli lidé kteří neměli na nájem. Mnoho těchto současných papalášů vystudovalo vysoké školy zadarmo atd. A co teď, naučili se krást, podplácet, švindlovat, žít životem bhů , kašlat na to jak žijí rodiny z dětma. 500 000 nezaměstnaných. Nepřízpůsobiví si dělaji co chcou. Lobisti zabijej na cestách. A co slavná ODS...nic. Jich se to netýká. Mají koryta a musej ještě dlouho vydržet. Zajišťují si pohodlné stáří a my někteří důchodci nebudeme mít ani na to abychom si koupil léky. Takhle to lidé na náměstích vymysleli. Přemýšlej trochu.

frantapolitik ( 26. března 2012 17:41 )

Kdo ví kolik hlasů se prodávalo po dvou milionech. ????? To by mě opravdu opravdu zajímalo. Fuj ODS, vylezte ven vy skřeti, bojíte se diskuze, že?

frantapolitik ( 26. března 2012 17:38 )

Naši občané do ulic nevyjdou, na to jsou velicí srabi, to slováci byli kvůli gorile alespoň něco udělat. Náš národ český a moravský již dávno ohnul hřbet a nadává jen třeba jako my tady. A co nám to pomůže. NIC. Takže klídek, zatím jen kradou, lžou, podplácejí a nechaj se podplácet atd. Kdo si to na náměstích vyzvonil tak ať drží hubu. A ti co jsme na náměstích nebyli ji musíme držet taky. Mohla by nás odsoudit Langrova manželka. A máme tady zase politického vězně. Kolik jich bude za pár měsíců???? Národe český a moravský vzpamatuj se.

kdoasi ( 26. března 2012 16:22 )

Věř,že za tohle nikdo klíčemi necinkal.Ve vládě bohužel sedí spoustu překabátěných komančů, stbáků a zbytek s hroší kůží

Zobrazit celou diskusi