Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Po 14 potratech a smrti syna (†2) má konečně zdravé dítě

Její život připomínal peklo. Po čtrnácti potratech a smrti malého synka se však Maria dočkala. A porodila zdravou dceru
Její život připomínal peklo. Po čtrnácti potratech a smrti malého synka se však Maria dočkala. A porodila zdravou dceru  (Autor: Facebook.com)
Autor: simao - 
7. března 2012
15:21

Její život dlouho připomínal živoucí noční můru. Maria (32) zažila 14 potratů, stále se však pokoušela o dalšího potomka. Její syn však zemřel, když mu byly dva roky. Nakonec se však i se svým partnerem dočkala - a porodila zdravou dceru, která se má čile k světu.

První potrat si Maria Pridmore (32) prožila v devatenácti letech. Těžko se z něj vzpamatovávala, ale to ještě ani náhodou netušila, že ji čeká třináct dalších...

Lékaři jí totiž diagnostikovali nebezpečnou preeklampsii, onemocnění placenty, během kterého může během těhotenství dojít k omezení přísunu živin a kyslíku k plodu.

Nějaký čas už to chtěla vzdát a o další děťátko se nepokoušet. Podpořil ji v tom i její partner John (35). "Rozhodli jsme se dál to nezkoušet, takže další těhotenství bylo překvapení," sdělila těžce zkoušená matka americkým médiím. V roce 2009 jí zemřel i malý synek Kia.

Vše se v dobré obrátilo

Nastávající maminka byla samozřejmě pod přísným lékařským dohledem, v nemocničním zařízení v Bostonu podstoupila celkem 92 kontrol. Vyplatilo se to. "Byla jsem během těhotenství pořádně vyděšená," prozradila Maria, která se bála toho, co opět může přijít.

Nakonec se však podařilo přivést na svět císařským řezem živou dceru Miu Shannon. "Je pro nás tak drahocenná po tom všem, čím jsme si prošli," dodala šťastná matka. A její manžel s naději v hlase dodává: "Počkáme, až bude Mia trochu starší a pokusíme se dát jí brášku nebo sestřičku."

tigress ( 7. března 2012 22:40 )

..ačkoli, karkulko, když o tom tak přemýšlím.. i kdyby byly potraty do tří měsíců, v případě, že jich bylo 14 a jedno dítko zemřelo mi nepřijde na tom nic přeháněného.. myslím, že truchlí každá maminka (nebo aspoň většina), když potratí a dítě chce, ať je to v kterémkoli týdnu či měsíci. A po tolika špatných událostech by narození zdravého dítěte asi hodně prožívala každá. Jen asi kdo ví jak to skutečně bylo, to se z té bleskové slátaniny nedá moc poznat.

tigress ( 7. března 2012 22:36 )

Já tam nic o děloze nečtu, píšou placenta a to je správně. Jinak je fakt, že článek je tak chaotický, že jsem absolutně nepochopila kdy proběhlo 14 potratů, vyznívá to jako, že preeklampsie je trvalý stav (nemoc), což je blbost, je to diagnoza vyskytující se pouze v těhotenství a ne při každém těhotenství, jako že měla jednou - má pokaždé a do finále.. po tom, co jedno dítko zemřelo ve dvou letech (není zmínka proč a jak) psát články o úspěšně narozeném, kterému se může přihodit totéž... no prostě další výplesk plesku. Nechápu

lemonkaaa ( 7. března 2012 22:04 )

jednoduchá odpověď, abstergo, má novou kérku a chlubí se...

zelena.karkulka ( 7. března 2012 19:43 )

ty potraty mohly být v 1.nebo 2.měsíci,takže přehání,aby byla v médiích,navíc preeklampsie OPRAVDU NENÍ ONEMOCNĚNÍ DĚLOHY,vážená redakce

gogo ( 7. března 2012 17:37 )

Kdo nevěří, ať tam běží... Já tam sice nepoběžím, ale nevěřím ...

Zobrazit celou diskusi