Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Češku zabil snowboardista a ujel: Tereza (†26) měla před svatbou!

Autor: Richard Veselý - 
6. března 2012
05:00

Tereza S. (†26), kterou o víkendu na Chopku v Nízkých Tatrách zabil bezohledný snowboardista, měla před svatbou! To tvrdí blízký příbuzný Terezina budoucího manžela Jiřího, který se ozval Blesku. Podle výsledků pitevní zprávy mladá žena zemřela na následky zlomeniny páteře.

Terezu S. tragická smrt údajně zastihla krátce před svatbou, na kterou se s přítelem Jiřím připravovala a těšila. „Plánovali se vzít a měli se opravdu moc rádi,“ uvedl příbuzný Jiřího. Ten podle něj odjel s Terezinými rodiči na Slovensko vyřizovat nezbytné formality.

Stejně jako její rodiče je i přítel Jiří nečekanou smrtí Terezy zcela zdrcený. „Byla anděl, který chtěl všem pomáhat. Nejedla ani maso, protože milovala zvířata,“ řekl Blesku se slzami v očích a dodal, že on i rodiče prosí svědky, kteří by mohli o člověku, který do Terezky narazil, cokoliv vědět, aby se ozvali policii. „Přejeme si, aby ho našli. I když naší dceři to už život stejně nevrátí,“ dodali Terezini rodiče.

Snowboardista dívku srazil z vleku. Její bezvládné tělo padalo po svahu ještě asi 300 metrů. Snowboardista z místa ujel, aniž by Tereze pomohl. Nyní ho hledají policisté. Zatím marně.

Slovenská policie zveřejnila výsledky pitvy. „Příčinou smrti byl krvácivý šok po zlomenině hrudní páteře. Abychom zjistili, jak přesně k úrazu došlo, potřebujeme ještě vyjádření znalce z oboru mechanismu pádu,“ uvedla banskobystrická policejní mluvčí Mária Faltániová.

Informaci slovenských médií, že příčinou smrti byl náraz do stromu, zatím policie odmítla potvrdit. „Záchranáři byli na místě do dvou minut. Vzhledem k povaze zranění ale již ženě nemohli pomoci,“ dodala Mária Faltániová.

bestf ( 7. března 2012 16:09 )

chcípni debile!! tohle řekne jen totální magor!!!

stofan ( 6. března 2012 13:10 )

za nebespecie kasirovat ludi ved to je nasmiech, zamysli sa nad tym

marsse.13 ( 6. března 2012 13:04 )

Myslím že by jste měli zvážit svá slova ... velkou část viny za Terezčinu smrt nese provozovatel zledovatělé sjezdovky ,který bez ostychu vybírá peníze za to ,že se ten den zmrzačilo ještě několik dalších lidí... BOHUŽEL NE ZODPOVĚDNOST A BEZPEČNOST,ALE PENÍZE ŘÍDÍ NAŠE ŽIVOTY .... ten člověk se mohl zabít stejně tak a pokud neměl odvahu k věci se postavit čelem ,už teď trpí a mnoho ho ještě čeká ,ale nemyslím že hlavní vinna je na něm .On jí ÚMYSLNĚ nesrazil ...na rozdíl od provozovatele který ÚMYSLNĚ za toto nebezpečí ještě kasíroval lidi ...neměl by se i on k tomu postavit čelem ???!!!

stofan ( 6. března 2012 12:27 )

nezrazil nahodou snowboardistku?cize asi aj ona sa chovala ako prasa.....

stofan ( 6. března 2012 12:25 )

do ... mozes ist akura ty, odkial vies ze siel tade kade nemal, odkial vies ze isiel bezohladne? a preco by mal byt za to zodpovedny on, pochop, je to sport, a taketo veci sa proste niekedy stavaju....

Zobrazit celou diskusi