Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hříšný tanec: Učitelka stepu (34) vyškolila svého žáka (15) v sexu!

Kimberly Sauto (34) z Ohio čelí obvinění, že měla sex s nezletilým chlapcem
Kimberly Sauto (34) z Ohio čelí obvinění, že měla sex s nezletilým chlapcem  (Autor: Facebook)
Autor: INT, oj - 
3. března 2012
17:52

Matka dvou dětí Kimberly Stauto (34) z amerického Ohia pracovala jako učitelka tance. Krom toho ale poskytovala i jiné služby. Zamilovala se do jednoho ze svých žáků (15). Tomu pak pravidelně udělovala lekce sexu.

Sauto byla žákem úplně posedlá. Psala mu milostné dopisy, bombardovala ho SMS zprávami. Náklonnost byla ale vzájemná, jak si pravidelně dokazovali na zadním sedadle učitelčina vozu.

Milostný poměr odhalil Kimberlyn manžel, když jí v tašce nalezl kondomy. Vše oznámil policii, která hříšnici následně obvinila z udržování milostného poměru s nezletilým chlapcem.

U soudu Sauto tvrdila, že s mladíkem sex neměla, přestože ho milovala a stále miluje. Její nezletilý milenec však všechno přiznal. O výši trestu rozhodne soud začátkem března.

vary ( 4. března 2012 14:16 )

Drž hubu. Ptal jsem se tě na tvuj názor?

vary ( 4. března 2012 14:16 )

Takže je to v pohodě. Jen když tu ten českej učitel obdělával školačku, to tu bylo moralistů. To byse některé z vás pominuli, jakej to byl prasák. Ona je ale vlastně hrdinka co?

bosomfriend ( 4. března 2012 10:18 )

MI bylo 13 let. Byl jsem vyspělý a učitelka dějepisu mě zaučovala do kouzla kamasutry, Miluji ji dodnes i kdyý už dnes nežije. Měl se moc dobře i po ukončení školní docházky. Dnešní posranci si hrají na chlapy a při maličkosti se rozpláčou.

jahodove_ticho ( 4. března 2012 00:45 )

Stauto nebo Sauto? A nebylo to nakonec www.sauto.cz? To je taky slušná prasárna v novym

hugu ( 3. března 2012 23:33 )

Někdy je složíté pochopit psaný text,jednoduché je urážet.

Zobrazit celou diskusi