Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlípnou učitelku (40) přistihli v autě s nahým chlapcem (14)

Čtyřicetiletou učitelku nachytala policie na odlehlém parkovišti se čtrnáctiletým chlapcem v autě
Čtyřicetiletou učitelku nachytala policie na odlehlém parkovišti se čtrnáctiletým chlapcem v autě  (Autor: MPD)
Autor: simao - 
3. února 2012
14:24

Tak za tohle jedničku z mravů nedostane. Americká učitelka Tammy Monty (40) byla přistižena policií při intimních hrátkách se svým čtrnáctiletým studentem, kterému předtím posílala své nahé fotografie a dokonce i vlastní nemravné video.

Když v ranních hodinách projížděla policejní hlídka americkým městem Milwaukee, upoutalo jí odstavené auto na opuštěném parkovišti poblíž tamního sportovního centra.

Policisté se vydali na průzkum situace, v autě však překvapili Tammy Monty (40), zaměstnankyni místní základní školy. A spolu s ní jejího nezletilého studenta (14). Oba polonahé.

Nemohlo následovat nic jiného, než zatčení chlípné učitelky, chlapec putoval k výslechu. Samozřejmě až poté, co policisté oběma přikázali, aby se oblékli.

Vyděšený chlapec se pak přiznal, že mu učitelka nabídla odvoz do školy. Během cesty však zastavila a pozvala ho na zadní sedadlo svého vozu. Měl prý strach, ale souhlasil. "V nejlepším" je ale přišli zkontrolovat policisté.

Škola na aféru zareagovala rychle - okamžitým propuštěním kantorky ze svých služeb.

monza ( 4. března 2012 01:46 )

A to tě rajcuje co,ty úchylný prase!

jahodove_ticho ( 4. března 2012 00:46 )

Měl strach, až mu z toho ztvrdnul??? To je debiI! Místo aby byl rád, že se naučí šoupat Ale místo si vybrali idiotský....

mirkazam ( 4. února 2012 14:10 )

Tak tato obluda mohla zkvaltovat pouze svého naivního žáka. Do té by nikdo jiný ani nekopl... ;-

ixtlil ( 3. února 2012 15:31 )

Dobrý den, jsem názoru , že se tomu mladíkovi nic zlého nestalo , zcela určitě kvůli tomu , že se polaskal se čtyřicetiletou dívkou - ženou , tak mravně nezpustnul , nejspíš kvůli tomu ona s ním neotěhotní . Dále se jistě nepřihodí , že by kvůli této milostné zkušenosti nedokázal navázat vztah s dívkou přiměřenějšího věku . Navíc , ve španělském království se smí pomilovsat mladí lidé 13+ , to znamená , že tam by se mohla klidně tato čtyřicetiletá učitelka pomilovat s žákem či žákyní , kdyby jí či jemu bylo 13 let a jeden den a nikdo s tím nic nenadělá , guardia civil i polícia municipal musí sklapnout . Jistěže se musí jednat vždy o oboustranně dobrovolné setkání . Tak zde mohou tvrdit, že pokud to byla třídní učtelka, že je to závislý vztah (i v případě zletilosti , čímž myslí vydírání ) ale nejprve by to musili prokázat, což lze jen těžko , například že žák za setkání s učitelkou obdrží lepší známku z předmětu . Já bych z toho vědu nečinil .

celarodina ( 3. února 2012 15:15 )

Šmánkote Manko, co pak je tohleto možný??? Můj syn pořádá už 5 let prázdninové tábory, mezi tím víkendovky, kde se seznámí děti, vedoucí i instruktoři a nikdy nebyl problém. Jó, byl, když jeden hoch neuměl chodit na velkou stranu. Tak ho to za 12 dní naučili.

Zobrazit celou diskusi