Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kautmanová z reality show Vem si mě: Pracuje pro loď hrůzy!

Autor: Eva Tušková, mokk - 
2. března 2012
05:00

Barbara Kautmanová (34) má více než rizikové povolání! Účastnice reality show Vem si mě! a bývalá partnerka soudně popotahovaného milionáře Michala Červína (41), totiž pracuje na luxusních výletních lodích společnosti Costa, které si vysloužily přezdívku lodě hrůzy. Právě Costa Concordia v polovině ledna ztroskotala a o život přišlo 32 lidí. Před pár dny na dalším plavidle ze stejné flotily, Costě Allegře, propukl požár...

Kautmanovou ale dvě nehody v rozmezí několika týdnů nijak neodradily, zřejmě jí hrozbu nebezpečí kompenzuje lukrativní honorář. „To riziko na pár týdnů v roce podstoupím, i když bych uplatnění raději využila na pevnině,“ svěřila se Blesku Kautmanová, která na lodích pracuje jako delegátka a organizátorka. „Jsem součástí italského týmu zabývajícího se organizováním mezinárodních školení a kongresů, dohlížím na jejich hladký průběh. Nějakou dobu jsem žila ve Florencii, tak italštinu skvěle ovládám,“ vysvětlila.


Další nalodění na Costu ji čeká za dva týdny. „Nebojím se, že se přijde o klienty, je to jen špatná reklama, která za nějaký čas pomine,“ je přesvědčená.
Kautmanová se jako delegátka na výletních lodích začala živit už před deseti lety. V době, když žila s Michalem Červínem, a po narození jejich dcery Rozárky (3) si dala pauzu, a nyní se tomu začala věnovat nanovo. „Je to vždy jen na několik týdnů na jaře a pak se začátkem léta,“ dodala.

jity ( 2. března 2012 11:36 )

umí holt jazyk a i s jazykem.

makmark ( 2. března 2012 09:44 )

ta, kdyby se o ni nepsalo, tak neexistuje

adorator ( 2. března 2012 09:31 )

w.mojko ( 2. března 2012 09:06 )

Barborka-utešovatelka????

honza46 ( 2. března 2012 09:01 )

A kde má to dítě, co jí Červín udělal, to opustila malého drobečka a šla za prachami?

Zobrazit celou diskusi