Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Smrt na školním hřišti: Chlapec (†16) zemřel po zásahu kriketovým míčkem

Kyle Rees zemřel na krvácení do mozku po zásahu kriketovým míčkem, jeho spolužáci teď na školní hřiště nosí květiny
Kyle Rees zemřel na krvácení do mozku po zásahu kriketovým míčkem, jeho spolužáci teď na školní hřiště nosí květiny  (Autor: Facebook.com)
Autor: ljš - 
29. února 2012
20:43

Volná hodina na školním hřišti v britském Portchesteru se během okamžiku změnila v horor. Kriketový míček, který hodil jeden ze studentů, zasáhl do hlavy šestnáctiletého Kyla Reese. Ten na následky zranění potom v nemocnici zemřel.

Kamarádi a učitelé se okamžitě vrhli Kylovi na pomoc a zavolali záchranku. Chlapec se zhroutil na zem a ležel v kaluži krve. V bezvědomí ho pak odvezli do nemocnici, kde na následky zranění zemřel o den později.

Okamžitě po incidentu policie školu uzavřela a začala vyslýchat svědky. Na základě jejich výpovědí pak zatkli šestnáctiletého chlapce, který míček hodil. Je podezřelý ze zabití, v úterý byl však propuštěn na kauci.

Kylova nevlastní babička deníku Daily Mail řekla, že celá rodina je bolestnou ztrátou zničená, vinu však na nikoho nesvaluje. "Pokud vím, byla to obyčejná školní nehoda. Někdo hodil kriketový míček, který Kyla náhodou udeřil do hlavy a on začal krvácet. Neumím si představit, že by za tím mohlo být cokoli jiného než tragická náhoda," řekla.

Kylovi spolužáci jsou tragédií velmi zasaženi, protože chlapec byl mezi nimi velmi oblíbený. Na školní hřiště mu nosí svíčky, květiny a vzkazy. Založili pro něj také vzpomínkovou facebookovou stránku. "Jeden z nejoriginálnějších, nejzábavnějších a nejhodnějších kluků, jakého jsem kdy poznala. Byl pro mě jako bratr, nemůžu uvěřit, že je pryč. Nezasloužil si to. Mám tě ráda, Kyle," napsala jedna z chlapcových spolužaček.

silvi ( 1. března 2012 07:33 )

pesanglicky, ty si jedno primitívne hovno.... nenazvem ťa ani hovadom, lebo to by som urážala užitočné zviera...! ! ! . . Škoda strateného mladého života , je mi to veľmi ľúto...

catina ( 1. března 2012 00:00 )

catina ( 29. února 2012 23:58 )

Presne tak !!!! Je smutne ze se mezi lidmi najdou takovi jako je pesanglicky.......asi deti nema kdyz pise takove hovadiny!!!!!! Kazda smrt je velice smutna zalezitost zvlaste kdyz je zmaren mlady zivot! So sad......my normalni lidi mame city a nezalezi na tom zda dotycneho jsme znali nebo nikoliv....R.I.P Kyle...

hiawatha ( 29. února 2012 23:34 )

Skoda kluka mladyho. Takhle zbytecna smrt. Soustrast rodicum. Takovi umiraji, zatimco jini skodi a otravuji vzduch. Jako treba pesanglicky. Proc uz nekdo toho anglickyho cokla konecne neutrati . Takovej plebs. Fuj .

monza ( 29. února 2012 23:00 )

Zase jsi utekl z blázince ty dobytku?

Zobrazit celou diskusi