Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V obchoďáku spadl mladík z výšky 16 metrů: Je v kritickém stavu

Prokletý obchoďák? Na tomto místě se vážně zranil po šestnáctimetrovém pádu mladý Slovák (20). Před časem zde přitom tragicky přišel o život jiný, o šest let starší, muž
Prokletý obchoďák? Na tomto místě se vážně zranil po šestnáctimetrovém pádu mladý Slovák (20). Před časem zde přitom tragicky přišel o život jiný, o šest let starší, muž  (Autor: Čas.sk)
Autor: simao - 
22. února 2012
08:53

Vážným úrazem skončila pro mladého Slováka (20) návštěva obchodního centra v Košicích. Jeho pád z eskalátoru zastavila až po šestnácti metrech fontána. Na stejném místě přitom přišel o život v listopadu loňského roku jiný muž, tragicky zesnulý Martin (†26).

Z třetího poschodí nákupní galerie v Košicích spadl v pondělí mladý muž (20) a přivodil si velmi vážná zranění.

Po šestnáctimetrovém pádu ho okamžitě převezli na operační sál. "Utrpěl zranění vnitřních orgánů a zlomeniny dolních končetin, páteře a lícních kostí," prozradila serveru Čas.sk mluvčí košické nemocnice Jaroslava Oravcová.

"Jeho zdravotní stav je momentálně kritický," dodala. Avšak mladík měl i kus štěstí - naděje na jeho záchranu stále žije. Cizí zavinění mezitím policie vyloučila.

Prokletý obchoďák? Druhá nehoda na tom samém místě!

Těžce zraněný mladík, který spadl z eskalátorů, však dopadl přece jen o něco lépe, než jeho nedávný kolega Martin (†26) v listopadu 2011. Ten se po obdobném pádu z velké výšky na místě zabil.

Přepadl totiž v obchodním domě přes zábradlí a utrpěl zranění neslučitelná se životem. Tato tragédie se také teprve vyšetřuje. Že by byl košický obchoďák v Toryské ulici prokletý?

kokrouc_1 ( 25. února 2012 18:57 )

Samozřejmě. Jenže někteří si neumí přiznat pravdu odkud vzešli, tak jsou radši sprostí.

kokrouc_1 ( 25. února 2012 18:56 )

Hele, takže Košičan se ozval. No není divu, spousta jich je nalezlých v Praze. Ani se nedivím, ve KE zůstavají jen ti, kteří se jinde neuchytili. Víte co mě na Košičanech zaujalo? Jak jsou strašně za opicema. Třeba jsem byl na neformálním jednání a měl jsem spisovou aktovku s kovovým znakem (logo výrobce) a oni na to čuměli, aktovka kolovala a oni stiskávali to LOGO v domnění, že je to zámek jako bývá na kufru!! Nebo moje spolupracovnice, advokátka, měla boty na PLATEAU a oni na to čuměli s otevřenou hubou a mysleli si, že má ORTOPEDICKÉ BOTY. Podotýkám, že ti Košičani nebyli absolventi tamní Zvláštní školy, ale absolventi (ne zaměstnanci) Technické university Košice!!!!!

kokrouc_1 ( 25. února 2012 18:49 )

aha ještě že jsi me poučil, ale já to tam znám dost dobře. Takže podle Tebe železárny = Košice? Jako že to tam patří celé Amíkům? A jako že zaměstnanci železáren - nebo ke komu se vztahuje to Tvoje "hodně velmi dobře placených lidí" si chtějí nakoupit v obchodním centru, drahé oblečení?? Kam to oblečení pak vynosej? Do "amíckejch" železáren????? Cože to jsem se pobavil teda Je to vesnice o 1 ulici a na okolních svazích jsou roztroušena různá panelová sídliště. A kdo může tak to místní TUKE radši nestuduje.

farah ( 22. února 2012 15:16 )

no tak to jste myslel úplně blbě. Košické železárny koupil U. S. Steel, Mittal koupil železárny ve Vítkovicích...ale chápu, že z Prahy je to stejné

farah ( 22. února 2012 13:57 )

No spíš vypadá, že z ŘITI jsi právě dorazil ty Košice patří skorem celý amíkům, koupili železárny...je tam hodně velmi dobře placených lidí, a ti chtějí i pěkně nakupovat...že se najde pár blbečků, co dělají ***iny...je přirozená redukce genofondu...

Zobrazit celou diskusi