Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Než odpálili v Bangkoku bombu, zkouřili se s prostitutkami

Trojice islamistů se šla nejdříve trochu odreagovat, až potom odpálila v centru thajské metropole nálož.
Trojice islamistů se šla nejdříve trochu odreagovat, až potom odpálila v centru thajské metropole nálož.  (Autor: Reuters)
Autor: ČTK, INT, vk - 
20. února 2012
08:36

V centru Bangkoku odpálili tři muži nálož. Při pumových útocích zranili několik lidí a jeden z atentátníků přišel o nohy. Než však pumové útoky na frekventovaném místě zahájili, byla se trojice Íránců pobavit s prostitutkami.

Vodní dýmka, alkohol a spoře oděné dívky... I přesto, že známé přísloví říká "Nejdřív práce, potom zábava", íránští muslimští teroristi to udělali přesně naopak. Poté, co si užili s prostitutkami ve městě Pattaya, vyrazili do akce. Jejich fotografii pořídila jedna ze žen, které se podařilo teroristy zvěčnit pomocí mobilního telefonu.

Thajská policie už v souvislosti s útoky zatkla jednoho Íránce (42). Dopadla ho ve chvíli, kdy se snažil nastoupit do letadla do Malajsie. Na útocích se podle policistů podílel i jeden z lidí, kteří byli při explozích zraněni; i on má íránský pas. Třetímu podezřelému islamistovi se zřejmě podařilo odletět a nyní je v Kuala Lumpuru.

Po explozi, která metropolí otřásla minulé úterý, se snažili atentátníci utéct. Jeden z nich se přitom pokusil vzít si taxi. Když mu žádné nezastavilo, hodil po jednom z nich granát. Ten se mu ale odrazil zpět a výbuch mu utrhl jednu nohu. Druhou mu poškodil natolik, že bylo nutné mu ji amputovat.

mandat ( 20. února 2012 10:29 )

Napred se pobavili,v Iranu nenajdete takove zeny.Tam je vsechno zahalene. Ty se pomalu v Thajsku zblaznili.......

Zobrazit celou diskusi