Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Australan Nick Vujičič (30) na líbánkách s krásnou manželkou

Autor: vk - 
19. února 2012
17:00

Od narození nemá ruce a nohy. Co mu však nechybí, je vůle a síla žít naplno. Australan Nick Vujičič (30) je příkladem člověka, kterého nezlomil krutý osud.

Na levé straně trupu má pouze zakrnělou končetinu se dvěma znetvořenými prsty. I přesto se ale naučil psát, ovládat počítač, založil si úspěšnou firmu a nedávno se dokonce oženil. Líbánky nyní tráví se svojí manželkou Kanae Miyaharou na Havaji. A při pohledu na dojemné snímky je patrné, že Nick září spokojeností víc než kdykoliv předtím.

Nick Vujicic se narodil v australském Melbourne srbským rodičům. Trpí vzácnou genetickou vadou, nevyvinuly se mu končetiny. Celé dětství svým postižením trpěl, když nemohl chodit do normální školy a děti se mu posmívaly. Když mu bylo osm, byl tak zoufalý, že chtěl spáchat sebevraždu.

Během dospívání se ale svým osudem smířil. Díky silné víře v Boha a podpoře svého okolí se začal na svět dívat jinak. Svůj handicap využil k tomu, aby pomáhal druhým. Od devatenácti let jezdí po světě a vypráví svůj příběh.

dobrotka ( 20. února 2012 13:08 )

ochmane - urcite je neco takoveho povoleno? Muzes byt konkretnejsi - KDE?

jahodove_ticho ( 20. února 2012 13:08 )

..hmm kecy, kecy, kecy.... jasně 4 údy fuč..bla bla...dva skoroprsty...bla bla bla.... ale jak je na tom s pátým údem, to se nikde nedočteš. no držim pěsti, hlavně ať to pani nohatou rukatou dlouho baví, to myslim upřímně

naidka ( 20. února 2012 11:39 )

dříve ženy rodily doma a když se narodilo nějaké neduživé nebo postižené dítě, prostě umřelo. To byl přirozený výběr a tehdejší populace byla mnohem zdravější, než je ta naše.

dobrotka ( 20. února 2012 02:38 )

Tohle video je o 100% lepsi, nez je uvedeno niz. http://www.youtube.com/watch?v=TsWm0rX3IrM&feature=related

dobrotka ( 20. února 2012 02:31 )

Ona preci ruce ma.

Zobrazit celou diskusi