Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rozešla se s ním, tak se upálil před jejím domem!

Na Westminsterském mostě Maysa, svůj život nakonec neukončil. O pár týdnu později se však upálil před domem své přítelkyně
Na Westminsterském mostě Maysa, svůj život nakonec neukončil. O pár týdnu později se však upálil před domem své přítelkyně  (Autor: profimedia.cz, facebook.com)
Autor: INT, evak - 
16. února 2012
22:20

Zoufalí lidé někdy dělají zoufalé činy... Mezi ně patří i Maysam Mayani (†26), který se upálil z nešťastné lásky před domem své expřítelkyně. Ta se s ním rozešla přes SMS, protože už dál nesnesla jeho náladovost a stupňující se agresivitu.

Maysam byl Íránec, který před nepokoji ve své rodné zemi v roce 2006 uprchl do Anglie a chtěl zde začít nový život. Pak v Newcastlu potkal lásku Sonu Khamseh. Udělal by pro ni cokoliv a čekal, že spolu budou trávit každou volnou chvilku, chtěl ji vlastnit.

Sona svého přítele velmi milovala, ale jejímu otci se Maysamův přístup nelíbil. Mladík byl velmi labilní a jeho agresivita nabírala na obrátkách. Když se s ním chtěla rozejít, začal Maysam vyhrožovat sebevraždou. Začalo pro něj období plné depresí, při kterých Sonu psychicky týral. Skok z Westminsterského mostu si nechal vymluvit. Pak se ale pokusil předávkovat léky a musel být převezen do nemocnice. Sona nevěděla, jak se od něj odpoutat, tak bouřlivý vztah nakonec ukončila textovou zprávu.

To byla pro Maysama poslední kapka. Hodlal doopravdy splnit slova, kterými své přítelkyni často vyhrožoval: „Můžeš mě naposledy vidět, ale už jen jako mrtvolu.“ Došel před její dům a zapálil se. Podle očité svědkyně Daisy Alexander u toho křičel bolestí, dokud neomdlel. Následně v nemocnici zemřel na následky zranění. Měl popáleniny na 90 procentech povrchu těla.

moiaza ( 17. února 2012 07:49 )

Klidně ať si skočí ještě jednou. Je to pro mne asi stejně důležitá zpráva, jako pro nějaké Araby že já mám dnes odpolední.

pgga ( 17. února 2012 04:08 )

Iran..jako Irak je u konce

pgga ( 17. února 2012 02:41 )

COZE?

pgga ( 17. února 2012 02:40 )

HM..na Vas "vladu muslimu" a pak uvidite

makmark ( 16. února 2012 23:53 )

Milý svetřepetře kilometře.. všiml jste si , jak česká média vystupňovala štvané a zhazující kampaně proti Iránu? Irán má bohatá naleziště a naši modří jestřábi v čele vlezdo***kou Vondrou podporují vpád USA do této země. Záminku si udělají už sami, jako v Iráku..

Zobrazit celou diskusi