Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smutný Valentýn: Žena (24) je alergická na polibky svého snoubence

Autor: ljš - 
14. února 2012
13:58

Rachel Prince (24) trpí velmi vzácnou poruchou, je totiž silně alergická na vodu. Kvůli tomu si musí se svým snoubencem Leem odpustit nejen romantické koupele a výlety k moři, ale dokonce i polibky. Při jakémkoli kontaktu s vodou totiž dostane bolestivou vyrážku.

"Samozřejmě je mi z toho mizerně, protože o všechny tyhle intimní věci a jeho blízkost stojím. Ale když mi Lee dá třeba jen pusu na tvář, musím to okamžitě setřít, protože jinak se hned dostaví reakce," popisuje Rachel.

Její snoubenec navíc za ni odnáší i téměř všechny domácí práce. Rachel nesmí mýt nádobí, prát, ani vytírat. Lee to ale nese statečně. "Občas mi to trochu leze na nervy. Musím dělat většinu domácích prací, takže jsem v podstatě její otrok. Navíc, když to všechno udělám, nedostanu za to ani pusu. Ale ona za to stojí," směje se Lee.

Dnešní svátek zamilovaných, který je pro ně o to významnější, že loni na Valentýna požádal Lee Rachel o ruku, tak dvojice polibkem neoslaví. Oba se však velmi těší na nadcházející svatbu a všechno do detailu plánují. Jen už teď vědí, že až si řeknou své ano, žádné líbání následovat nebude.

Přestože se velmi milují, nejsou si jistí, jestli svatbu zpečetí ještě potomkem. "Děti bychom jednou mít chtěli, ale budeme to muset velmi zvážit, protože se o ně nebudu moct plně postarat. Mám na mysli všechno to koupání a tak. A navíc, rozhodně bych jim nechtěla předat svou nemoc. Vzhledem k tomu, jak je vzácná, ale nikdo neví, do jaké míry je dědičná," svěřila se Rachel.

e.44 ( 14. února 2012 17:03 )

Hmmm, to už je druhá nebo třetí žena co tuhle vzácnou alergii na vodu má a co se tu o ní píše spousta bla bla bla, ale to co by lidi skutečně zajímalo - jak je to u takových lidí s prováděním hygieny, s koupáním, mytím vlasů atd., to se sem nikdo napsat neobtěžuje

martineczka123456 ( 14. února 2012 16:03 )

ten chlap na té fotce mi připomíná Klause ml.

aronak ( 14. února 2012 15:57 )

To se ani nemyje a nekoupe?

ostravsky ( 14. února 2012 15:16 )

Proč líbat líčka sladká,když zadnice je též kůže hladká.

Zobrazit celou diskusi