Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další hrůza v Polsku: Matka spálila novorozeně v peci!

Autor: simao - 
10. února 2012
20:48

Polskem otřásá další hrůzná smrt nemluvněte. Po tragické smrti malé Magdy, kterou zabila její matka Kateřina (22) a následně fingovala její únos, došlo k odhalení druhé tragédie. Magdalena P. (35) spálila v peci své novorozeně, které porodila sama doma!

Odporný zločin vyplaval na povrch v době, kdy se stále vyšetřuje případ mladé matky Kateřiny, která zabila své dítě a protože prý zpanikařila, snažila se svému okolí namluvit, že její dcerku unesli. A mezitím jí zakopala v ruinách starého domu u místní železnice... Příčinou tragédie bylo i to, že dítě nechtěla a prý i nenáviděla.

To trojnásobná matka Magdalena P. má tři zdravé potomky ve věku 4, 7 a 8 let a podle jejího okolí se o ně stará takřka vzorně. Všechny přitom porodila doma. Napočtvrté ale došlo k tragédii...

Sousedé ve Vladislavy v polském Slezsku, ležící jen necelých 20 kilometrů od Ostravy, si nejprve všimli, že se Magdalena opět zakulacuje. Jenže po čase opět "splaskla", ale nové dítě nikde. Na místní sociálku pak přišlo anonymní udání, aby byla celá věc prošetřena. A tak vyplynula na povrchu hrůzná skutečnost - své dítě spálila v peci.

Nejevilo prý známky života

Matka svou vinu pod tíhou důkazů přiznala. Své dítě opravdu spálila, prý ale po pordu nejevilo žádné známky života! Policie v jejím domě našla zbytky poporodního biologického materiálu, v peci pak ostatky dítěte, ze kterých však není možné zjistit, zda matka mluví pravdu. Informace o případu přinesl polský server fakt.pl.

Na policii prý reagovala klidně, vyrovnaně. Ale nedokázala odpovědět na to, proč raději nezavolala odbornou pomoc. Hrozí jí proto 5 let vězení. Zároveň je otázkou pro vyšetřovatele, jak je možné, že nikdo neviděl, co Magdalena P. udělala.

mrum ( 29. listopadu 2012 08:09 )

A to není vražada?

mrum ( 29. listopadu 2012 08:08 )

"Sousedé ve Vladislavy v polském Slezsku" Snad Vladislavi, ne? Podle vzoru kost, tupci!!

montpelllier ( 11. února 2012 02:16 )

místo nedělní omše, sexualní výchova, místo bible kondomy a antikoncepce, a místo faráře pořádného chlapa co pošahané slečny ... nááá á rodil se ...plesk!

wojtylak ( 10. února 2012 23:22 )

v kapitalismu se dějí i horší věci,chtěli jste ho tak mlčte.

musoad ( 10. února 2012 23:07 )

Zapla pec, mezitím se šla vyzpovídat a vše je v nejlepším polském pořádku.

Zobrazit celou diskusi