Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tady končí sranda! Sousedovi přes noc zaledoval zaparkované auto

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: ČTK)
Autor: Jiří Čada, mivrk - 
5. února 2012
07:00

Měl to být jeden z mnoha žertů, ale poškozenému sousedovi doslova zmrzl úsměv na rtech! Nejrůznějšími šprýmy a žerty se už řadu let vzájemně dobírá dvojice sousedů v malé obci na Jihlavsku. Tentokrát to prý jeden ze sousedů, pan Pavel V. (36) pořádně přepískl.

„Nechal jsem ve čtvrtek večer stát své druhé auto před domem, že ráno brzy vyjedu do práce,“ popsal Blesku šokující překvapení Pavlův soused Josef K. (41). Ten večer se rtuť teploměru propadla na Vysočině hluboko pod nulu.

„Večer vytáhl z garáže hadici s vodou a začal auto stojící na mrazu kropit. Když jsem k němu ráno přišel, byla na něm všude souvislá třícentimetrová vrstva ledu,“ vyprávěl naštvaně Josef.

Dostat se do zaledovaného auta, aniž by poškodil lak, bylo zhola nemožné. Pan Josef proto vozidlo nechal odtáhnout do nedaleké Třeště do vytopené garáže.

„Tady už jdou žerty stranou,“ tvrdí mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová. „Muž se zcela určitě tomto případě dopustil přestupku proti majetku a občanskému soužití,“ odhadovala.

Soused Pavel věří, že pan Josef jeho poslední kanadský žert vyřeší bez policie. „Teď musím čekat, co vymyslí pro změnu on,“ žertoval ještě o víkendu Pavel.

jarys5 ( 7. února 2012 17:30 )

Vždyť je to bulvár,,,,,co bychom tady jiného čekaly, než překroucenou reportáž z pláže někde ve Švícarsku! Čtenáři sežerou úplně všechno. Jen si nemusel novinář vymýšlet lži a mohl rovnou napsat holý fakt, že se auto u Ženevského jezera nějak samo pokropilo

jonas1974 ( 7. února 2012 15:11 )

zitra to roztocime drahousku takove skvele sousedy bych chtel mit urcite bych nejakou kanadu taky pridal

veronika-natalie ( 7. února 2012 10:54 )

však je tam napsané ilustrační foto..

honzina ( 7. února 2012 09:23 )

 jste trapní, tohle je záběr od Ženevského jezera, udělala to příroda - mráz a vítr, který foukal hodně silněod vody, dne to ukazovali na Nově, to si myslíte, že Vám to lidi sežerou, ale jak tak koukám, tak asi jo, podívejte se pořádně na fotku, tohle je malá obec na Jihlavsku, jo??????? UBOŽÁCI!!!!!!!!!

hofihofi ( 6. února 2012 07:29 )

Jiste ze je, proto to ma nazev kanadskej, jestli to nevis, ale kdyz to delaji oba tak se do toho nemuize tahat urad, to si to pak nemaji delat, pak je jeden vul, kdyz to dela taky.

Zobrazit celou diskusi