Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Video falešné gynekoložky ze střední: Barvil si bradku

Autor: Filip Waller, Kjos - 
31. ledna 2012
05:00

Video, které údajně ukazuje falešnou gynekoložku z Bechyně Alexandru Slobodowou, když byla ještě studentem Střední zdravotnické školy v Dolném Kubíně na Slovensku Martinem Slobodou, zveřejnil slovenský server Čas.sk. Podle kamarádů chodil se spolužačkami do salonů, maloval se, barvil si bradku i obočí a kupoval si dámské časopisy.

Na Střední zdravotnickou školu do slovenského Dolného Kubína chodila blondýna Alexandra Slobodowá (28) ještě jako černovlasý Martin Sloboda. V posledním ročníku kamarádům přiznal, že chce být ženou! A ti se mu smáli.

Jenže Martin nakonec svůj sen uskutečnil, a to v Německu. Pak odcestoval do Česka, kde se vydával za falešnou soudkyni i falešnou gynekoložku.

„Chodil s holkama do salonů, maloval se, barvil si bradku i obočí. Kupoval si dámské časopisy a během vyučování se několikrát stalo, že ho s nimi načapala učitelka,“ prozradil jeden z jeho spolužáků deníku Nový Čas. „Moc rádi jsme ho neměli. Zpočátku jsme mysleli, že je gay,“ přiznal spolužák.

Martin zůstával stranou chlapeckého kolektivu a o opačné pohlaví se zajímal jinak, než jak je obvyklé. Vhod byl spolužákům aspoň tehdy, když potřebovali školní omluvenku nebo recept. Falšováním se zabýval už v té době!

Video  Martin Sloboda (později falešná gynekoložka Sandra) za mlada  - Nový čas
Video se připravuje ...