Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Anonym ohlásil bombu na Masarykově nádraží v Praze. Policie nic nenašla

Autor: simao, ČTK - 
22. ledna 2012
13:38

Bombu na Masarykově nádraží v Praze oznámil dnes po poledni neznámý volající. Policie rychle evakuovala cestující a uzavřela oblast, kterou prohledali pyrotechnici. Dráhy mezitím veškeré spoje odkláněly. Šlo však o planý poplach, a tak se rozeběhlo pátrání po autorovi poplašné zprávy, kterému hrozí dva roky vězení.

Anonymní hlášení dnes kolem půl jedné odpoledne obdržela Policie ČR. Na Masarykově nádraží nedaleko od centra Prahy se měla nacházet bomba. Policejní mluvčí Eva Kropáčková pro ČTK prozradila, že byly tamní prostory uzavřeny a prohledávali je pyrotechnici.

Vlaky proto z nádraží nevyjížděly, veškeré spoje byly odkloněny. Cestující, kteří byli v době příjezdu policie na místě, se podařilo bez problémů evakuovat.

Na nádraží se však nic nenašlo, a tak policie celou akci nakonec ukončila. Nádraží je opět v provozu, policisté pátrají po anonymovi, který šířil poplašnou zprávu. Nejspíš to byl ten samý, který v sobotu policii zburcoval kvůli bombě na autobusovém nádraží Praha-Florenc.

Masarykovo nádraží se nachází poblíž Náměstí republiky. V minulém roce bylo nově rekonstruováno.

marie60 ( 22. ledna 2012 16:46 )

Měli by ho najít a napařit mu velkou pokutu, at´ je to mladý cápek a nebo starší fotr.Není zde problémů už dost, ještě musí takhle blbnout ?!?.. ha.jzlové jedni.

pavucinka ( 22. ledna 2012 15:53 )

/roč to anonym udělal? Možná nemyslící pubescent.Ale na vině je doba, která je plna terorismu, dříve by tohle nikoho ani nenapadlo..... Takže skutečný viník jsou politici a jejich nesmyslné války.

Uživatel_133323 ( 22. ledna 2012 14:24 )

Ach to skloňování. Bombu na Masarykovo nádraží apod.

Zobrazit celou diskusi