Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dobrý večer, Skotsko: Zprávaři sledovali porno!

Čím se v noci v redakci baví skotští zprávaři? Přesvědčte se sami..
Čím se v noci v redakci baví skotští zprávaři? Přesvědčte se sami..  (Autor: Reprofoto STV)
Autor: šim - 
20. ledna 2012
14:02

Čím se baví zprávaři, když se zrovna nic neděje a oni nemusejí zpracovávat aktuality? To odhalilo jestřábí oko přímo během živého vysílání půlnočních zpráv Scotland Tonight. Redaktoři si službu zpestřovali sexem.

Politická analýza moderátora Johna Mackayho zřejmě někoho v redakci znudila, proto si raději televizi přepnul na zábavnější program. V přímém přenosu se tak na jedné obrazovce, co byla ve studiu právě puštěná, objevila nahá žena při erotické scéně.

„Doufáme, že tímto selháním nebyli naši diváci příliš zasaženi a pohoršeni. Zaručujeme, že se taková věc už nebude opakovat,“ uvedl v prohlášení mluvčí stanice a přiznal, že nikdo v redakci omyl nezaznamenal.

Všimli si toho však pohotoví diváci, kteří okamžitě udělali snímek obrazovky, který se bleskově rozšířil po internetu.

vesnicankavemeste ( 20. ledna 2012 14:42 )

ted me napadlo - a nemeli by ukazovat politiky taky az po desate vecer?

blooroses ( 20. ledna 2012 14:40 )

Redaktoři si službu zpestřovali sexem? Oni tam souložili? Pokud se nepletu tak nééé Jenom v nočních hodinách sledovali pořad pro dospělé. Takže tu zas někdo cancá V přímém přenosu při vysílání zpráv by se to sice stávat nemělo, ale dělat z toho až takovou vědu

vesnicankavemeste ( 20. ledna 2012 14:17 )

Ja bych to tak tragicky nevnimala,nakolik je nejaky veliky rozdil mezi prostitukou a politikem? Pardon,vlastne je,politk svinarny je dela v obleku. Tak jsem se asi spletla,omoiuvam se politikum.

Zobrazit celou diskusi