Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nekrofilní sadista na Slovensku: Zohavil tělo, aby se ukájel?

Obyvatele Spišské Nové Vsi šokoval nález zohaveného lidského těla. Je to útok nekrofilního sadisty?
Obyvatele Spišské Nové Vsi šokoval nález zohaveného lidského těla. Je to útok nekrofilního sadisty?  (Autor: Reprofoto TV Markíza)
Autor: šim - 
20. ledna 2012
10:15

Obchází kolem Spišské Nové Vsi nekrofilní sadista? Nález zohaveného lidského těla, který vyděsil Slovensko, tomu nasvědčuje. Muž zřejmě zemřel na podchlazení, mrtvolu však někdo našel a tělo poškodil nožem.

Mrtvého muže našli obyvatelé Spišské Nové Vsi nedaleko řeky Hornád. Podle policie tam ležel až několik týdnů a jeho smrt zřejmě způsobila podchlazení. Případ proto zatím vyšetřuje jako usmrcení.

Ovšem poranění, které měl muž na sobě, nasvědčují tomu, že s mrtvolou někdo manipuloval, a to dost zarážejícím a nehumánním způsobem. Muž měl rány různé velikosti na tváři, hrudi i končetinách. Podle zjištění TV Markíza mu je způsobil jiný člověk. „Může to být duševně nemocný člověk, který si v podstatě neuvědomuje, co dělá,“ vysvětila odbornice z oblasti psychiatrie Danica Caisová.

Není vyloučeno, že mrtvé tělo mohl někdo zohavit z rituálních důvodů. Psychiatrička Caisová nevylučuje ani motiv sexuální. „Pachatel či muž se vzrušuje tím, že zohavuje mrtvé lidské tělo,“ popsala profil nekrofilního sadisty.

henes ( 2. července 2013 19:40 )

decathlon ostrouhal jako evinka1111 o dva dementy míň ale určitě se zase někdo najde.........

spajka ( 20. ledna 2012 13:04 )

Na Slovensko bych nejela ani zadarmo.Díky.Máme svých nádherných lokalit plno,do Beskyd kousek-a nikdo mi neřekne odporným krákoravým hlasem- reze niééééje.A kdoví,z čeho by to "rezéééé" bolo ))

valigura ( 20. ledna 2012 11:26 )

Žabikláč měl hladový Slovák,který si chtěl uříznout kus masa,ale někdo ho vyrušíl.

rbwtrnava ( 20. ledna 2012 11:01 )

asi bol u nas zas nejaky Cech na túře a mel sebou svuj žabikláč

Zobrazit celou diskusi