Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Co vám Ježíšek nadělil? Posílejte fotky nejšílenějších dárků

Dokážete si představit ještě šílenější dárek?
Dokážete si představit ještě šílenější dárek?  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
25. prosince 2011
12:02

Taky jste dostali od babičky sadu rodinného stříbra nebo ručně pletený svetr, který "určitě užijete do práce"? Nebo jste dostali něco ještě šílenějšího? Podělte se o to s námi!

Fotografie těch nejšílenějších nebo nejvtipnějších dárků posílejte na tip@blesk.cz. Do předmětu zprávy napište slovo "dárek".

rudyptak48 ( 27. prosince 2011 12:41 )

Někdo mi do schránky hodil závaznou objednávku na roční předplatné na Blesk. Tak šílený dárek nedárek jsem opravdu nečekal.

jakarte ( 27. prosince 2011 09:32 )

Take je tam psano, kdo jste bez viny, necht hodi kamenem. Opravdu si troufate. Nicmene musim s Vama souhlasit, diskuse na tomto miste je opravdu hazeni perel domacim sudokopytnikum.

jakub-moravec ( 27. prosince 2011 09:16 )

jakarte,o jakém vychování tady píšete? Havel byl největší prase v republice a to co my tady o tom praseti Havlovským píšem,to je jen zlomek toho. A víte že hned po zvolení Havla na presidenta,Petr Cibulka nosil tričko s názvem HAVEL JE PRASE? I v Bibli je psáno, nehažte perly mezi svi-ně. Psát o Havlovi slušně,byl by podle Bible hřích.

jakarte ( 26. prosince 2011 15:53 )

Zajimava logika. Dle ni, az Vas nekdo bude inzultovat a bude u toho rvat:"Ja jsem nasilnik a muyu kopat do koho chci", bude vse v poradku. Dekuji za osvetu.

jakarte ( 26. prosince 2011 09:14 )

Pokud se Vam kritika nelibi kupte si to Vase oblibene Rude Pravo. A zakladni slusnost a vychovani by se mela vzdy dodrzovat. Bohuzel to asi nikdy nepochopite.

Zobrazit celou diskusi