Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Panna Marie s těhotenským testem: Jsem v tom. Pane Bože!

Kazatel chtěl upozornit na těžkou situaci svobodných matek
Kazatel chtěl upozornit na těžkou situaci svobodných matek  (Autor: Facebook.com)
Autor: INT, hor - 
16. prosince 2011
21:37

Na kostele v novozélandském Aucklandu se objevil plakát Panny Marie. Není to však Ježíšova matka v té podobě, kterou většina lidí dobře zná. Se zděšenou tváří si totiž prohlíží svůj pozitivní těhotenský test.

Na těžkou situaci svobodných matek se rozhodl upozornit kazatel Glynn Cardy. Před kostelem nejdříve věřící vyděsil plakát, později i soutěž o název pro kontroverzní malbu. Na webu vikáře se objevily nápady jako Hurá! Doufám, že to je holka, nebo A teď kudy na nejbližší interrupční kliniku?

„Je to opravdové. Vánoce jsou opravdové. Je to o opravdovém těhotenství, opravdové matce a jejím dítěti. O opravdové úzkosti, odvaze a naději,“ prohlásil Cardy. Výstřední duchovní na sebe upozornil už před dvěma lety, kdy v kostele pověsil obraz sv. Josefa a Panny Marie po milostném aktu.

jakub-moravec ( 18. prosince 2011 08:26 )

gogo, ale to těm zlodějům nevadí,tady mají kapsy pořád ještě volné. Že rubáš nemá kapsy,to platí jen pro věřící křesťany a to ti zloději rozhodně nejsou. A co teroristi,jejich Aláh jim nařizuje zabít co nejvíce křesťanů,aby pak se měli dobře v nebi. Náboženství je špatné,ať už je takové anebo onaké.

jakub-moravec ( 18. prosince 2011 08:19 )

ano,husqar...máte pravdu,zázraky se stávají,třeba i ten kdy tuneldědek ukradl v cizině a veřejně drahocenný šperk a nikdo ho za to nenakop do pr....

husqarnowicz ( 17. prosince 2011 18:36 )

Ale vždyť se podobný zázrak přece stal! Švýcaři zajistili peníze z privatizace sveročeských dolů, a podle Kalouska nikomu nechybí.

gogo ( 17. prosince 2011 11:56 )

Spousta našich zlodějů a korytářů nevědí jednu velikou pravdu : Rubáš nemá kapsy.....

jakub-moravec ( 17. prosince 2011 09:36 )

Když tady čtu o tom zázraku,že Panna Maria počala a nezhřešila, proč se takový zázrak nestane i teď,aby třeba Kalousek přišel o všechny peníze a přitom by ho nikdo neokradl

Zobrazit celou diskusi