Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Masakr v Belgii: Gabriela (†1,5) stihli před smrtí ještě pokřtít!

Chlapečka stihli krátce před smrtí pokřtít
Chlapečka stihli krátce před smrtí pokřtít  (Autor: Youtube.com)
Autor: evak, INT - 
15. prosince 2011
19:03

Svého vymodleného syna Gabriela (17 měsíců) ještě stihla pokřtít pár minut před tím, než podlehl zraněním, která mu v Lutychu způsobil marocký vrah Nordine Amrani. Prostřelil mu hlavičku. Matka Olivia pak řekla, že kdyby mohla, zemřela by raději místo něho.

"Chtěli jsme s malým strávit příjemné chvilky. Můj manžel Romauld držel Gabriela v náručí. Když autobus přijel, předal mi ho. Najednou se ozvala střelba, viděla jsem záblesk. Podívala jsem se na svého chlapečka a viděla jsem, jak se jeho oči zvrátily. Střelili ho dozadu do hlavy," řekla zdrcená Olivia o hrůzném útoku vraha se samopalem. Zranil celkem 4 lidi a spáchal sebevraždu.

"Okamžitě jsme jeli na pohotovost, kde si nejdřív mysleli, že ho zachrání. Pak mluvili o deseti hodinách," vypověděla matka. Lékaři jim stále dávali naději. "Pak řekli, že přežije den, ale najednou už to byla jen hodina. Stihli jsme zavolat příbuzným. Všichni se s ním chtěli rozloučit. V tu chvíli bych radši zemřela já," řekla zničená matka, přestože na ni doma čekají ještě tři dcery.

elssa ( 15. prosince 2011 22:52 )

pobožny clovek verí že by pro díte mohl neco udelat v poslední chvíli a pokrtít ho, a máma by za nej dala zivot, taky bych to udelala, at bych mela doma deti nebo ne, a jinak natahame si sem arabský hosíky, a muzeme cekat to samý, nejselm rasista, ale meli by ty co je sem snatkama dostavají jít bydlet tam k nim, ne je zahat sem václavak je vecer černej, a nemyslím si že by se živily prací jako, ve skotsku taky jsou, ale tam chodily do práce, delali ridice, pokladní apod, u nás, prodavaj detem drogy, to je možny jen u nás

anka ( 15. prosince 2011 22:23 )

 co nechapete...pro rodinu bylo velmi dulezite, aby dite zemrelo pokrteno....

musoad ( 15. prosince 2011 21:54 )

Nepochopím, jak může někoho, komu umírá dítě, napadnout, že by ho mohl dát ,,ještě" pokřtít...

anka ( 15. prosince 2011 20:12 )

" V tu chvíli bych radši zemřela já," řekla zničená matka, přestože na ni doma čekají ještě tři dcery. PRESTOZE

Zobrazit celou diskusi