Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zohyzdění krásné Lauren (23): Vrtule jí odsekla ruku!

Lauren Scruggs už ví, že její život se změní. Rozsah zranění, které utrpěla, jí popsala její sestra.
Lauren Scruggs už ví, že její život se změní. Rozsah zranění, které utrpěla, jí popsala její sestra.  (Autor: facebook.com)
Autor: jos - 
7. prosince 2011
12:57

Byla krásná a úspěšná, měla před sebou šťastný život a slibně rozjetou kariéru v modelingové branži. Pro Lauren Scruggs se vše změnilo, když při vystupování z malého letadla strčila omylem ruku do roztočené vrtule.

Třiadvacetiletá Lauren Scruggs, která žije v americkém Texasu, psala sloupky o módě a příležitostně i předváděla. Teď v nemocnici v americkém Dallasu prožívá příšerný šok. Probrala se z bezvědomí a lékaři už jí sdělili, co se stalo.

Lauren Scruggs bude mít kvůli děsivému zranění doživotní následky Lauren Scruggs bude mít kvůli děsivému zranění doživotní následky | facebook.com
Vracela se malým letadélkem ze služební cesty. Její kamarád, který letadlo pilotoval, zřejmě udělal chybu a po přistání nevypnul vrtuli. Když Lauren vystupovala, roztočená vrtule jí amputovala ruku a zasáhla i tvář. Lékaři jí při náročné operaci stěží zachránili ramenní kloub a nyní bojují o levé oko. Modelce hrozí, že o něj přijde.

Když se Lauren probrala z bezvědomí, tak jí její sestra Brittany vysvětlila, co se stalo. Lauren prý stiskem ruky potvrdila, že rozumí.

Policie stále vyšetřuje, proč k tragédii došlo. Vše nasvědčuje tomu, že na vině je pilot. Omylem prý nechal vrtuli běžet i po přistání.

kockopsice ( 7. prosince 2011 17:37 )

mám smysl pro humor, ale naštěstí ten smysl nemám popletenej jak vy, takdy ten humor jaksi není na místě

leninos ( 7. prosince 2011 15:41 )

 Mi to nedalo a projel jsem si pár katalogů malejch letadel (cessny apod.) Nenašel jsem jediný kde by výstupní dveře byly blíž než 2 metry od vrtule (drtivá většina má vrtuli na čumáku) Tzn. že do vrtule (opominu rachot a vír vzduchu) vleze jenom SUPERTRUBKA!

kockopsice ( 7. prosince 2011 15:09 )

tenhle příspěvek a taktéž rozesmáté reakce může napsat snad jen mentálně postižený člověk...tak kdyby se to stalo vám..bych chtěla vidět, jak se pak smějete

rosomak ( 7. prosince 2011 14:48 )

Asi vystupovala předním sklem, nebo nenosí brýle, aby jí neubíraly krásu... Nebo tam byl fotograf a chtěla u letadla pózovat... Nebo si myslela, že je to proudové letadlo? http://www.foxcrawl.com/wp-content/uploads/2011/12/Plane-Aviat- Husky-Lauren-Scruggs.jpg http://www.dailymail.co.uk/news/article-2070258/Lauren-Scruggs-23-hand-severed-face-slashed-walking -plane-propeller.html

jahodove_ticho ( 7. prosince 2011 14:11 )

Zobrazit celou diskusi