Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Šílený pár před soudem: Němku (21) věznili, mlátili a sexuálně týrali

Němce Sandy (21) bude zřejmě ještě dlouho trvat, než se z traumatizujícího zážitku vzpamatuje
Němce Sandy (21) bude zřejmě ještě dlouho trvat, než se z traumatizujícího zážitku vzpamatuje  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, mel - 
1. prosince 2011
18:37

Dlouhé měsíce byla Němka Sandy (21) vězněná, mlácená a sexuálně obtěžovaná. Její mučitelé Horst (51) a Lilia (45) jsou nyní před soudem v německém Mosbachu. Manželský pár je obviněn z nedovoleného věznění a mučení.

Hrůzný příběh začal před rokem v září. Sandy se tehdy přestěhovala z Würzburgu k Mathiasovi (15), se kterým se seznámila na internetu a doufala, že konečně najde někoho, kdo ji bude mít rád. Jenže netušila, do jakého pekla právě vstoupila.

Po třech měsících ji začal otec Mathiase Horst zavírat do pokoje, mlátit a nechal ji spát nahou na podlaze. Podle její výpovědi docházelo i k sexuálnímu obtěžování. „Nebyl snad den, kdy bych nebyla zmlácena,“ přiznala Sandy. Rodina nedávala dívce skoro žádné jídlo.

Ráno jsem dostávala plátek chleba a večer trochu polévky,“ vypověděla. Když se dívka k šílené rodině přistěhovala, vážila prý 95 kilo, dnes má sotva polovinu. V červnu letošního roku se jí jako zázrakem podařilo utéct otevřeným oknem a vše oznámila policii. Dva dny poté speciální komando vniklo do domu, kde byla Sandy vězněna, a manželský pár zajalo. V nejbližších dnech by měli být oba mučitelé Horst i Lilia odsouzeni. V případu vystupuje celkem 13 svědků včetně Sandy.

pgga ( 2. prosince 2011 05:30 )

Sandy 21 let se prestehovala k 15 letemu klukovi..aby ji nekdo mnel rad?..

Zobrazit celou diskusi