Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Táta dvou dětí lezl domů po střeše: Spadl a zabil se

Ilustrační foto - Otec dvou dětí skončil v tratolišti krve, když se snažil dostat domů přes střechu
Ilustrační foto - Otec dvou dětí skončil v tratolišti krve, když se snažil dostat domů přes střechu  (Autor: Martin Mithofer)
Autor: Jiří Čada - 
1. prosince 2011
11:32

Mrtvého mladého muže (32) v tratolišti krve našli minulý týden časně ráno lidé na chodníku ve Velkém Meziříčí na Žďársku. V blízkosti bezvládného těla pobíhal jeho pes, kterého muž patrně krátce předtím v ulicích města venčil.

„Je to strašné, byl to táta dvou malých dětí, o které se sám staral, myslím že byl s tím nejmladším ještě na mateřské. Nevím zda matka od nich utekla, nebo byli rozvedeni, ale o ty děti se zcela určitě staral on,“ vyprávěl Blesku muž ze sousedství.

Bezprostředně po nahlášení tragédie na místo dorazili žďárští kriminalisté.

„Byla okamžitě nařízena soudní pitva. Ta už nyní zcela vyloučila cizí zavinění,“ informovala Blesk mluvčí žďárských policistů Jana Martincová. Podle jedné z vyšetřovacích verzí si muž v domě zabouchl klíče, když šel venčit psa.

„Pravděpodobně přes střechu, kam vylezl a pak střešním oknem se chtěl dostat zpět domů,“ popsala jednu z možných verzí policejní mluvčí.

Otec dvou malých dětí však na střeše nečekaně uklouzl a zřítil se na chodník, kde svým zraněním podlehl. Případ dál vyšetřují kriminalisté.

„Nechtěl děti asi budit a děsit je zvoněním u dveří a vidíte, takhle to dopadlo,“ zoufal si soused. Opuštěných sourozenců se prý ujal bratr mrtvého a odvezl je ke své rodině na Znojemsko.

ludmilak ( 1. prosince 2011 12:15 )

Asi je nás divných víc, hned mně napadlo "co bude s pejskem".

vazka ( 1. prosince 2011 11:50 )

Nj,tak to jsem asi divná taky, protože i mně vžcycky napadne přesně totéž... a taky doufám,že ano,ale asi skončil v útulku...

587587 ( 1. prosince 2011 11:36 )

Asi jsem divný, ale po takové článku mne vždy napadne, jestli se někdo ujal i toho psa. Doufám, že ano.

Zobrazit celou diskusi