Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIDEO: Otec šílenec s tříletým synem krosil na motorce po zadním

Autor: šim, INT - 
23. listopadu 2011
10:07

Chtěl se vytáhnout před synkem, ale málem ho zabil. Brit Ryan Ward si svého tříletého syna posadil na nádrž motorky a doslova s ním krosil po britských silnicích. Na závěr své šílené jízdy postavil motorku i s malým klukem na zadní. Za svůj nezdopovědný čin jde teď za mříže.

Soud odsoudil nezodpovědného otce na pět měsíců a čtyři měsíce za šílenou jízdu po silnicích v britském Blackley u Manchesteru. Ryan Ward, který vůbec nevlastní řidičák, loni v červnu se svým synem uháněl šedesátikilometrovou rychlostí na terénní motorce. Těsně míjel obrubníky chodníků, občas na nějaký najel, řítil se kolem zaparkovaných aut. A aby udělal na synka dojem, několikrát během jízdy zvedl přední kolo a jel po zadním.

Ani chlapec ani on neměl na hlavě přilbu a Ryan na projížďku vyrazil nalehko jen v kraťasech a tričku. Motorkáře při jeho jízdě zpozoroval policejní vrtulník, který zrovna hlídkoval v ulicích. Okamžitě ho začal sledovat. Toho si Ryan všimnul a několik vteřin upřeně zíral přímo do kamery. Nakonec byl policií zadržen.

Během jeho řádění na silnici se naštěstí nikomu nic nestalo, soud nicméně kvalifikoval případ jako závažné ohrožení nejen dopravního provozu, ale především malého dítěte. „V minulosti by to trestný čin nebyl, ale dnes je něco takového kvalifikováno jako zanedbání péče. Váš čin byl nesmírně hloupý a nezodpovědný,“ řekl soudce v závěrečné řeči.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

venxa ( 24. listopadu 2011 15:42 )

Surfer nemas pravdu. Cross znamena kriz. Sloveso to cross(kros)znamena ukrizovat nebo prekrizovat(prejit, dostat se pres). Cruiser je kriznik, at lod nebo vozidlo. To cruise(krujs) znamena projizdet se. To znamena vyhnout se kurveni obou jazyku melo byt pouzito ...krujzoval na..... Ta sama situace je ve vyrazu "Kauza". Cause nebo to cause (Koz nebo tu koz s douhym o) znamena pricina nebo zapricinit, zpusobit. Case (kejs) znamena pripad. To znamena ze vyraz "kauza" jak se ve vasem tisku pouziva musel byt take vynalezen nejakym ceskym vsevedem.

husqarnowicz ( 23. listopadu 2011 15:52 )

Asi to tak bude. Podle stejné logiky bychom pak v bazénu neplavali,ale swimmovali, letadla by flyovala, v práci bychom workovali a pak doma thinkovali čili přemýšleli, jaký jsme to národ blbů. Chtělo by to nějaké nové národní obrození.

kterej ( 23. listopadu 2011 13:11 )

připojuju se k panu husquarnowizovi a prosím o vysvětlení slova "krosil"

husqarnowicz ( 23. listopadu 2011 13:06 )

...krosil..? Není to nějaké sprosté slovo? Navzdory svému nicku jsem rodilým Čechem, ale tento výraz zaznamenávám poprvé. Ale páni redaktoři Blesku jsou jistě vzdělaní lidé,ti by si prznit mateřštinu jistě nedovolili,že?

marie60 ( 23. listopadu 2011 10:28 )

 Ani bych se nedivila, kdyby se tohle událo v Česku.Jak je vidět, tak bzunklí se najdou všude. Ještě, že kluka nezabil.

Zobrazit celou diskusi