Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka nutila Moniku (13) k prostituci: Neměla na zaplacení dřeva

Monika u prázdné postýlky
Monika u prázdné postýlky  (Autor: den, anc)
Autor: cas.sk, jos, mivrk - 
17. listopadu 2011
04:36

Slovenka Monika Jašková (18) si za svůj život prošla peklem prostituce. Šokující je, že prvnímu chlapovi ji v jejích třinácti letech prodala vlastní matka! Teď Monika bydlí u otce a svádí boj o dceru Lucii, která skončila v ústavu.

Moniku nutila k prostituci její vlastní matka Emílie a její životní druh. "Jednou nám nějaký pán donesl na zimu dříví, matka neměla čím zaplatit, tak nabídla mě, tehdy mi bylo 13 let," popisuje ohavný čin své matky.

Později ji matka poslala k motorestu Helier nedaleko Lučence, kde vydělávala prostitucí na chod domácnosti. Během pěti let poznala dno pouliční prostituce, kupovali si ji zejména řidiči kamionů.

"Matka a otčím mě pořád hlídali a inkasovali peníze, denně jsem vydělala maximálně 100 euro (asi 2500 korun). Na ulici mě vyhnali, i když jsem byla těhotná, dokonce i po porodu dcery. Ani nevím, kdo je jejím otcem," pláče Monika.

V září se její matka i otčím konečně ocitli kvůli trestnému činu kuplířství ve vězení. Monice pak pomohl její biologický otec Ctibor, ke kterému se mohla nastěhovat po dovršení 18 let. "Mám jen ji, proč bych jí nepomohl? Mrzí mě, že jsem ji tehdy nedokázal ochránit před její matkou," říká dnes její otec.

1076415:gallery:true:true

Podle jeho družky Anny Jarotové (46) ale peklo pro Moniku nekončí. "Má pořád noční můry, pořád se budí. Bude dlouho trvat, než se z toho dostane," myslí si.

Monika teď bojuje zejména o svou dcerku Lucii, která je v ústavu. Chce ji mít doma, starat se o ni, ale zatím to nejde. "Žiju jen pro svého Andílka, žádného chlapa už nechci nikdy vidět," říká Monika, která doufá, že soud rozhodne v její prospěch a bude mít dceru u sebe.

tyrkys ( 17. listopadu 2011 12:12 )

Tohle se nejvíc blíží pravdě, bohužel.

dr.jesenius ( 17. listopadu 2011 11:21 )

Hmm ja tam vidim romku se slovenskym obcanstvim, plesk tam vidi jenom slovenku

eillenn ( 17. listopadu 2011 10:26 )

á,anglická doga se ozvala se svými výrazy hodnými ulice

eillenn ( 17. listopadu 2011 10:25 )

kam všude napíšeš tuto otázku . Ano,je 17 listopad,státní svátek,Den boje studentů za svobodu a demokracii,jak v roce 1939,tak v roce 1989

sakra ( 17. listopadu 2011 10:25 )

Stejně tak všechny TV. Stačí se podívat na programy.

Zobrazit celou diskusi