Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Putin mlátil manželku a podváděl ji, tvrdí německá tajná služba

Autor: šim, ljšk - 
3. listopadu 2011
11:27

Kandidát na ruského prezidenta, premiér Vladimír Putin je lovec tygrů, hokejista, potápěč archeolog, tankista, pilot formule 1, ale nově také násilník a sukničkář. Tvrdí to materiály Západoněmecké tajné služby (BND).

Putin byl sledován německou tajnou službou po dobu pěti let, které strávil se svou manželkou v Drážďanech coby zástupce vedoucího místní odnože KGB. Do Německa přijel v roce 1985 i se svou manželkou Ludmilou a dcerou Marií. Jeho úkolem bylo odhalit špiony, kteří pracují pro Západní Německo. Ti naopak sledovali Putina. Informuje o tom list Berliner Zeitung.

Putin byl v Drážďanech náruživým rybářem, byl členem rybářského klubu, pilně se učil německy, pravidelně chodil na pivo do místních hospod.

Veškeré informace pod krycím jménem Balkon shromažďovala agentka Lena S., která byla u Putina nastrčená jako překladatelka pro jeho ženu. Ludmila v ní našla spřízněnou osobu, které se svěřovala se svými osobními problémy. Jí Ludmila plakala na rameni, když jí vyprávěla o nešťastném manželství.

Ludmila jí řekla, že se její manžel často uchyluje k násilí. Tušila, že jí je nevěrný. Když Putin v roce 1990 z Německa odešel, zanechal tu prý po sobě nemanželské dítě.

Ze záznamů tajných služeb vyplynulo na povrch také to, že Putin v roce 1989 se zbraní v ruce bránil budovu velitelství KGB, na kterou se chystali útočit demonstranti. Následně byl pověřen, aby spálil veškeré tajné dokumenty, které tam byly.

Na konci své mise byl povýšen na hodnost podplukovníka. Jeho sňatek s Ludmilou nepříliš šťastně pokračuje. A jak dopadla agentka Balkón? V roce 1989 se odstěhovala na Západ, dnes je majitelkou penzionu na jihu Německa.

marais ( 6. listopadu 2011 14:27 )

 Mě hodně vadí, že Putinka je tlustá,tuctová,většinou nevkusně oblečená, taková baryšňa od plotny a přitom je to vzdělaná žena - bývalá letuška.Sakra, má doma takového chlapa a nemůže se trochu načančat?Připomíná mi exParoubkovou.AT SE PAK NEDIVÍ, co novináři na ně vytáhnou a lidi jim třeba dají za pravdu.

marais ( 5. listopadu 2011 23:26 )

 Já těmto kecům o Putinovi nevěřím,on je king a borec,žádný stát v EU nemá tak šikovného politika.Rusko má štěstí.

xcarodejka ( 3. listopadu 2011 14:23 )

U nás je to taky problém a na ženy se stále ještě dívá, jakože si vymýšlí, nebo je to její vina, spekulace před rozvodem, atak podobně. Mnohé raději mlčí a snáší teror. Před cca 18 roky, kdy toé byl i mlůj problém, to bylo ještě horší. Žádný bílý kruh bezpečí. Tohle se neřešilo, jakoby to byla ostuda a tabu. Přesto jsem volala policii, ale řešilo se to pokutou, i když dcera byla zraněná a šest týdnů v pracovní neschopnosti. Polciie to nějak nehlásila ani pojišťovně, atd. Někdo ej tady skoro beztrestný. A s jídlem roste chuť. Našel zplsob,který,jak říkal"nedělá modřiny" a nyní vydírá materiálně. Světe div se. Ze soudkyně vypadlo, že můj návrh, aby se jeho finanční nárok neřešil má být šikanozní. 'Sikana je totiž na druhé straně. Včetně pokusu o podvod, zfalšovNám dojem, že jsme tady v morální krizi a z té se odvozuje i ta ekonomická..

petulka011 ( 3. listopadu 2011 14:07 )

No já tu svou asi málo mlátil?

sirena ( 3. listopadu 2011 14:07 )

To by Topolánek neudělal, ten byl paní Topolánkové věrný s paní Talmanovou, atd.

Zobrazit celou diskusi