Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Návrhář Versace žije! Smrt byla fingovaná, tvrdí detektiv

Autor: INT, mel - 
8. září 2011
12:16

Oblékal Madonnu a jeho šaty nosila princezna Diana. Módní guru Gianni Versace (†50) byl zavražděn 15. července 1997. Alespoň podle oficiální verze. Čtrnáct let po jeho smrti se však objevily pochybnosti. Expert na organizovaný zločin Gianluigi Nuzzi tvrdí, že Versace žije a jeho smrt byla pouze inscenovaná. Návrhář měl údajně obrovské dluhy.

Odborník na mafii Nuzzi se začal v případu Versace šťourat a zjistil několik zajímavých informací. Z policejních dokumentů vytáhnul výpovědi korunních svědků.

Jedním z nich byl i Pippo di Bella. „Smrt Versaceho byla inscenovaná. Ve chvíli, kdy měl být zavražděn, byl již dávno v Curychu. Museli jsme na oko nechat zmizet jeho popel, aby se nedaly nalézt stopy DNA,“ tvrdí v jedné z výpovědí di Bella. Nuzzi všechna svědectví popsal v knize Metastázy, která vyšla v těchto dnech.

Gianni Versace, který první šaty ušil již ve svých deseti letech, byl prý zapleten do rozsáhlých mafiánských kšeftů a měl veliké dluhy.

Jeho smrt provází nejasnost od samého počátku. 15. července 1997 se vracel domů ze svého oblíbeného baru v Miami, kde si dal jako obvykle kávu. Když chtěl odemknout dveře své vily, proletěly vzduchem dva výstřely, které ho zasáhly do hlavy. Při převozu do nemocnice Versace zemřel. Policie vraha nikdy nenašla, pouze obvinila mladíka Andrewa Philipa Cunanana, který se však osm dnů po vraždě návrháře zabil ve své vězeňské cele.

kacota ( 8. září 2011 23:33 )

http://zena-in.cz/clanek/i-top-teorie-elvis-presley-zije-zena-in-s-nim-mluvila/kategorie/spolecnost

teufel ( 8. září 2011 15:04 )

A co takhle Elvis,nežije někde pod pseudonymem?

mazd ( 8. září 2011 14:18 )

Z popela DNA? To snad nemohl vyslovit...

kterej ( 8. září 2011 13:00 )

to se mi ulevilo

marie60 ( 8. září 2011 12:50 )

 At´ ukáží jeho současnou fotku, jinak tomu neuvěřím.

Zobrazit celou diskusi