Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Peklo ve vlaku: Rychlík měl 13 hodin zpoždění

Cestující rychlíku byli značně rozladěni
Cestující rychlíku byli značně rozladěni  (Autor: profimedia)
Autor: ap - 
28. prosince 2010
23:04

Unavený strojvůdce, opilí spolucestující, porouchaný motor a ... neuvěřitelných třináct hodin zpoždění. Na jízdu vlakem z francouzského Štrasburku do španělského Portbou cestující zřejmě nikdy nezapomenou.

"Bylo to peklo na kolejích," tak popisuje jeden z cestujících pravidelný spoj ze Štrasburku do Portsbou. Cesta trvala místo obvyklých třinácti hodin, šestnáct. A cestující se nakonec museli do cíle dopravit taxíky.

Problémy, problémy, samé problémy

Potíže provázely cestující od samého začátku. Už na 120 kilometru cesty se společnost rozhodla vyměnit strojvůdce, protože byl unavený. Na nového čekali neuvěřitelných devět hodin.

Pak je zdržela porucha jiného vlaku a nakonec odešel motor i jejich rychlíku. "Je to neuvěřitelné, ale je to pravda, i když to vypadá spíš jako scénář k nějakému filmu,“ uvedl jeden nespokojený pasažér.

Zachránili je taxiky

Ani spát se nedalo. Několik opilých cestujících vyvádělo tak, že je nakonec musela vyvést policie. nakonec došly i zásoby potravin.

Lidé, kteří chtěli jet až do Španělska si nakonec museli přesednout na taxi v podobě autobusu, který je do španělského Portbou dopravil.

janteto ( 29. prosince 2010 21:34 )

nadpisu si říkám, proč to píší, když u nás to není nic nenormálního a ono se to stalo ve francii, tak si zase říkám, proč to píší, když nás to ve francii nezajímá, tak že, článek pro článek, ale v blesku nic nenormálního, blesk jako často plesk a toho redaktora bych také po papuli papučí plesk!

olinka2201 ( 29. prosince 2010 12:14 )

ale včera v televizi byla reportáž s cestujícími a opravdu čekali 13 hodin. Celá cesta trvala neuvěřitelných 24 hodin

Daniel Hejduk ( 29. prosince 2010 10:50 )

Jaké zpackání, cílené zdůrazňování nadpisů.

e.44 ( 29. prosince 2010 00:18 )

Určitě zpackal. Podle nadpisu to bylo 13 hodin. Podle jednoho cestujícího 3 hodiny. Dál se člověk dočte, že na nového strojvedoucího čekali 9 hodin. Klasickej zpackanej bleskáčskej článek

pompadurka ( 28. prosince 2010 23:50 )

Cesta trvala misto 13 hodin, 16 hodin.To zase neni zadne velke zpozdeni. Tri hodiny. Pokud to Blesk zase nezpackal!

Zobrazit celou diskusi