Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Devětadvacetiletý Brit se stane dědečkem

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Jiří Černohorský)
Autor: Famous - 
4. srpna 2008
11:09

Když je syn věrnou kopií otce vizáží i chováním, pak se může stát to, co se přihodilo devětadvacetiletému Gedu Fultonovi z Británie.

Na podzim se stane dědečkem, neboť stejně jako on počal svého syna Seana ve čtrnácti, počal Sean v patnácti dítě. S osmnáctiletou dívkou, o níž tvrdí, že je láskou jeho života.

Nezaměstnaný otec tří dětí ze skotského Inverclyde nedaleko Glasgow svého nejstaršího syna počal ve svých čtrnácti letech. Chlapec následoval otcovy nechvalné stopy a v patnácti oplodnil svou o tři roky starší lásku. Až bude Gedu Fultonovi třicet, narodí se mu první vnouče. Podle lékaře by na svět mělo přijít letos v listopadu. A podle Guinnessovy knihy světových rekordů bude třicetiletý muž nejmladším dědečkem na světě.

„Jsem trochu zklamaný, že Sean udělal úplně tu samou věc, co já. Ale jsem zase tím nejlepším, kdo mu může poradit. Myslím, že bude dobrým tátou,“ tvrdí pihovatý zrzek Fulton.

Na vnouče se těší, ale na život stereotypního dědy rozhodně nepomýšlí. „Ještě se to nevstřebalo. Moji kámoši mě pořád zlobí, ale já rozhodně neplánuji stařecké papuče a fajfku,“ dodal Fulton.