Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zuzka se promenadovala Prahou zahalená do barev

Autor: Lucie Müllerová - 
23. června 2008
05:00

Jedna z figurantek vyrazila do pražských ulic oděná jako chytrá horákyně – oblečená - neoblečená. A pánové na ní mohli oči nechat, i když často netušili, že její šortky jsou jen namalované.

Ženy hýbou světem, a hlavně tím mužským. Blesku se to potvrdilo, když krásná Zuzka brázdila nádvoří Pražského hradu jen v sexy topíku a v džínových šortkách, které nebyly dílem zručné švadleny, ale byly na Zuzčiných nožkách namalované metodou 'airbrush'. A světe div se! Pánové se za okouzlující plavovláskou otáčeli, mohli na jejích sexy křivkách oči nechat, ale... Ani jeden z nich na první pohled 'fígl' Blesku neodhalil!

 

Některých pánů se Blesk zeptal jaké jsou jejich dojmy:

 

Patrik Daneš (39), Týn nad Vltavou

"To že je jen namalované? Tak to jsem fakt vůbec nepoznal," řekl Blesku sympatický Patrik. A dodal: "Nijak detailně jsem si slečnu neprohlížel, má krásné oči. Hleděl jsem jí proto hlavně do očí."

Petr Zevan a Pavel Zajkl (18 a 19), Vrchlabí

"Co nás na slečně upoutalo? Že to oblečení je docela průhledné. Vypadá to sexy," řekli Blesku mladíci. "Cože? Ty šortky jsou namalované? Tak tomu nevěříme, to si děláte srandu," nevěřil šokovaný Petr.

Jirka H. (25), Trutnov

"Na první pohled jsem si všiml toho výrazného líčení. A taky že ty kalhoty nejsou z džínoviny," řekl Blesku usměvavý Jirka. "Nevím z čeho jsou, ale džínovina to není. Namalovaný? Tak to bych nepoznal, je to skvělá práce," dodal. Jeho kolega z Hradní stráže hned poznal, že něco nehraje.

Francesco Marti (26), Turín

"Zuzka je moc sexy. Je to nádherná ženská. A v tom oblečení jí to moc sluší," řekl Blesku turista. "Šortky upoutaly moji pozornost, ale bydopainting bych nepoznal. Vypadá to skvěle," dodal Francesco.