Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jedu onanovat za Česko!

Marcel Rimel dříve dělal fotbal, kulturistiku a má rád cyklistiku. Barvy Česka bude ale hájit v masturbaci.
 (Autor: Jindřich Mynařík)
1. srpna 2006
16:00

V sobotu startuje poprvé v Evropě masturbační maratón! Nebude chybět ani reprezentant České republiky

To je tedy soutěž! V Londýně v sobotu startuje první evropský masturbační maratón! Jeho cílem je dokázat, že onanie není škodlivá. Startovné je navíc věnováno na charitu. Na neuvěřitelné soutěži nebude chybět náš zástupce! Z desítek zájemců, kteří včera prošli přísně utajeným castingem, vyhrál Marcel Rimel. Ten bude v onanii "reprezentovat" Českou republiku. Onanovat do Londýna však nemůže přijet každý. "Účastník musí být zdravý a plnoletý. Kromě toho je jednou z nepsaných podmínek i vlastní sponzor, který uhradí výdaje a poskytne peníze na charitu. Jinak by si totiž soutěžící musel vše zaplatit sám," vysvětlil za české organizátory Ladislav Chromek z firmy Clavin. Maratón, který má letitou tradici v USA, je rozdělen do několika skupin: Soutěžící si může vybrat buď masturbaci ve skupině osob stejného pohlaví, nebo ve smíšené "grupě". Každý pak má dál na výběr: Buď se ukájí v místnosti s ostatními, nebo si to »rozdá« odděleně. Při maratónu se bude dbát i na regulérnost výkonu. To mají na starost dozorci, kteří aby nerozptylovali soutěžící, budou také nazí. Hodnotí délku onanování a počet prožitých orgasmů. Za obojí se připisují body. Ale pozor, nesmí se švindlovat! Soutěžící, kteří pravidla poruší více než třikrát, mají smůlu a s onanií skončili! Při masturbačním maratónu je povolen doping. Pro lepší výkony totiž budou promítány videoprojekce s pornofilmy...


Zajímavostí o maratónu * startovné je formou sponzorského daru a činí 10 liber * součástí soutěže je i tzv. týmová hra, při které "soupeří" družstva složená ze čtyř až pěti soutěžících * celému průběhu soutěže je přítomna úklidová četa Co se nesmí * soutěžící se nesmí mezi sebou navzájem dotýkat * nesmí se simulovat falešné orgasmy * zakázány jsou drogy, alkohol i cigarety * soutěžící musí onanovat 55 minut z hodiny, zbytek mají na načerpání sil Co je dovoleno * pro lepší kluzkost a zvýšení výkonu je možné použít lubrikační gel * povoleny jsou také erotické pomůcky - latexové rukavice, vibrátory..., v zásobě je velké množství baterií * pro muže je pro oddálení erekce dovolené použití kondomů Masturbační rekord Zvláštní ocenění je možné získat ve dvou samostatných kategoriích. První dostane ten, kdo si vlastní pílí "přivodí" nejvíce orgasmů. Dosavadní maximum je přitom 36! Druhým oceněným pak bude nejdelší vytrvalec. Rekord je zatím 8 a půl hodiny!
Můj rekord: 7 orgasmů za 2 hodiny Marcel Rimel, dvacetiletý student střední školy z Ostravy, bude onanovat v Londýně za Česko! Vítězně vzešel z castingu, kam se přihlásilo na 80 zájemců. Hlavní sponzor - Clavin - věnuje na charitu za každou minutu jeho soutěžení libru (41 Kč) a za každý jeho orgasmus 10 liber. Stejnou částku dostane i Marcel, a pokud se umístí do 10. místa, dostane i bonus 5000 korun. Co vás vedlo přihlásit se do takové soutěže? "Je to pro mě příležitost se zviditelnit. Peníze nebyly podstatné. Prostě to chci zkusit. Přátelé i maminka to ví a podporují mě." Myslíte, že můžete trhnout rekord? "Mám pocit, že ano. Můj osobní rekord je sedm orgasmů za dvě hodiny." Jak budete trénovat? "Bude se to odvíjet od toho, pro jakou kategorii se rozhodnu. Pokud pro soutěž ve výdrži, tak budu masturbovat co nejvíce a pokud pro počet orgasmů, tak tímhle okamžikem mám půst. Ještě si to ale rozmýšlím."