Výčepní bojovali o cenný titul

Miroslav Pagáč, výčepní největší české restaurace Na Spilce, která je v prostorách pivovaru Plzeňský Prazdroj, čepuje pivo při soutěži Mistr výčepní
 (Autor: Richard Beneš)
17. července 2006
15:00

Třicet nejlepších českých výčepních se utkalo o titul Mistr výčepní. Na nejlepšího z nich čeká cesta do New Yorku

Třicítka nejlepších českých výčepních se včera utkala v prostorách pivovaru Plzeňský Prazdroj o titul Mistr výčepní. Vítěze čeká celosvětové finále soutěže, které proběhne v New Yorku. Kromě praktických dovedností v čepování piva prokazovali včera výčepní i znalosti v oblasti správného ošetřování i servírování piva. Během července a srpna také budou výčepní hodnoceni v jejich domovských provozovnách tajnými hosty, kteří prověří, zda dokonale čepují pivo i mimo soutěž.