Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Buďte sexy s velkými i malými

17. října 2005
05:01

Každá žena je na svém těle s něčím nespokojená. Často bývá kritizovanou partií poprsí. Blesk má pro vás několik rad, jak se "srovnat" s tím, co vám příroda nadělila.

Vesměs jsou všechny ženy k sobě velmi kritické a nějakou tu chybičku na svém těle vždycky objeví. Prsa patří k těm nejčastěji propíraným partiím. Jedna je nešťastná z bujných ňader, druhá se jen těžce vyrovnává s miniaturním poprsím. A přitom stačí udělat tak málo pro to, aby byla každá spokojená s tím, co jí příroda nadělila.


Co je malé, to je hezké Rovná trička s kratičkými rukávy si mohou dovolit jen topmodelky a vy, sáhněte proto hlavně po nich. V případě večerních šatů si dopřejte ty zavazovací za krk, můžete ukázat svá sexy ramena, nebo pokud jste odvážné, zkuste malý výstřih a průhledný dekolt, která dá vyniknout bradavkám. Budete působit velmi vzrušujícím dojmem a na velikost poprsí každý rád zapomene. Hlavně! * Nemusíte nutně upozorňovat na dekolt, soustřeďte se na záda. Sexy alternativou jsou šaty a trička s hlubokým výstřihem právě v zadních partích. * Hluboký výstřih se zvedací podprsenkou si dovolte, jen pokud se na vašem dekoltu nepodepsal zub času nebo jste to celoživotně nepřeháněli s opalováním. * Vsaďte na kulaté, ale jemné výstřihy, nabírané a zdobené vršky, které nahradí to, co tam prostě není
Podprsenku, nebo radši korzet? V každém ženském prádelníku měly být minimálně čtyři podprsenky v různých barevných tónech, od nejsvětlejší barvy po nejtmavší. Základem je bílá, tělová a černá. Důležité je pochopitelně při nákupu dbát hlavně na to, k jakému účelu bude sloužit. Na volný čas a sport se hodí speciální bavlněná, pod večerní šaty nejlépe bez ramínek či se silikonovými ramínky a k běžnému nošení třeba pod trička s výstřihy pak s kosticemi nebo ještě lépe push-up (se speciálními látkovými nebo gelovými polštářky, zvlášť proto padne ženám s drobnými ňadry). Ta správná musí sedět při pohybu a zvednutí rukou, spodní okraj musí bezvadně k tělu přilnout, je zapnutá na prostřední háček, neklouže z ramen a ani se nezařezává. Korzet se hodí spíše na mimořádně slavnostní příležitost, když zatoužíme po dokonalé postavě. Útlý pas, zdvižená ňadra a sexy boky totiž díky korzetu lze vykouzlit během minuty. Navíc je žádoucí, aby korzet z oblečení vykukoval. Skvěle proto vypadá pod sakem nebo jednoduchou, polorozepnutou košilí. Myslet je nutné na jediné: korzet sluší jen těm ženám, která prsa mají.
Obří poprsí rozhodně neschovávejte! Investice do podprsenky se vám vyplatí jako žádné jiné. Za kvalitní a vypracovanou "oporu" neváhejte zaplatit i tisícové sumy. Je totiž důležité vytáhnout prsa vzhůru a vysunout je vpřed pomocí všemožných drátů a pevných ramínek. Při samotném nákupu oblečení se soustřeďte na široké hluboké výstřihy, trička s výstřihem do V bez rukávů, korzetové živůtky s rukávy nebo zavinovací topy. Sáčka volte s úzkými klopami, vypasovaná s hlubokým výstřihem do V, sahající nad boky. U šatů je ideální srdcový výstřih, empírový střih a tříčtvrteční rukávy nebo zavinovací styl. Hlavně! * Vyhněte se kulatým výstřihům * Zapomeňte na svetry s copánkovým vzorem * Nikdy nenoste prádlo tmavší než oblečení
Zlaté tipy * Pod průsvitné oblečení je nejlepší nosit prádlo tělové barvy, pod hodně světlé je nejlepší bílé jako sníh a pod tmavé výhradně šedé či černé. * Podprsenky a kalhotky z kvalitních materiálů perte výhradě ve speciálním sáčku, který pořídíte v prodejně spodního prádla. Zapíná se na zip, je z jemné tkaniny a důkladně ochrání prádlo před trháním, vytahováním i tím, že se zamotá třeba do zipu jiného oděvu. * Bez zkoušení podprsenku nikdy nekupujte a testujte ji výhradně na holém těle.