Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Už dnes vyjde nový pořad BANG! Tom a Bob nikoho nešetří: "Trocha legrace nikoho nezabije"

Autor: red - 
26. července 2015
06:00

Tomáš Plíšek (20) a Bob Kříž (21) jsou z tzv. „generace YouTube,“ chytré telefony nebo malé sportovní kamery mají pořád s sebou a točí všechno zajímavé, co se kolem nich děje. V novém pořadu pro Blesk TV si vezmou na paškál společenské události, o kterých čteme každý den. Ovšem oni vám je podají po svém - originálně.

Zábava se přesouvá z televize na internet, s celosvětovým trendem jde i BLESK TV. A právě tam bude mít v neděli v 18 hodin premiéru nová zábavná show BANG! s podtitulem „Nechápeš? Pochopíš!“

V prvním díle vám Tom a Bob osobitě vysvětlí, jak to bylo s Richardem Gerem ve Varech a jak to „doopravdy“ bylo s Josefem Rychtářem a zničenou podlahou. „Rádi se bavíme a rádi si děláme srandu z věcí, o kterých se lidi běžně baví. Protože si myslíme, že by se svět neměl brát tak vážně,“ vysvětluje Tomáš, proč se se svým parťákem pustil do natáčení scének, skečů a parodií. „Nechceme se samozřejmě nikomu vysmívat a být nekorektní, ale negativních zpráv a hysterie je kolem nás už tolik, že trocha zábavy nikoho nezabije,“ dodal Bob.

Podívejte se první video, ve kterém se Tom a Bob představují čtenářům Blesk.cz

Video Tom a Bob startují na Blesk TV s novým pořadem BANG! - Tom a Bob
Video se připravuje ...


Nový pořad bude mít premiéru vždy v neděli odpoledne. „Moc se na to těšíme, máme hodně nápadů a od Blesku jsme dostali autorskou volnost. Ale když by pro nás čtenáři měli nějaké náměty nebo připomínky, rádi si je vyslechneme. Pište nám do komentářů na Facebooku,“ říká Bob.

Kluci už mají také facebookovou fan stránku, najdete ji ZDE.

„Pořad BANG! je odlišný od naší běžné produkce. Pro kluky je to nová zkušenost, ale už teď můžu prozradit, že jsou díl od dílu lepší a vtipnější. Cílíme tím na mladší publikum a rozhodně to nebude poslední projekt toho typu,“ prozradil vedoucí projektu David Vaníček.


Kdo jsou Tom a Bob?

Pořad BANG! od Toma a Boba Pořad BANG! od Toma a Boba | Blesk.cz

Oba studují Akademii žurnalistiky a nových médií (AKAZ) a do vydavatelství CZECH NEWS CENTER chodí na praxi. Baví je fotbal, videoprodukce a sociální sítě. Tomáš Plíšek slaví úspěchy také jako rapper REGINALD, songy s jeho autorskými texty můžete vidět na YouTube. Nejúspěšnější klip „Dáme party“ viděly už 4 miliony lidí.


salto ( 30. července 2015 15:11 )

Jejich humor bude určitě inteligentní, břitký... Už se nemůžu dočkat té slávy, jenom doufám, že se nepo.eru smíchy

vosavopruz ( 26. července 2015 16:35 )

 BANG!BANG!,komunisti

diskutujici ( 26. července 2015 09:17 )

Kdyby nebyl YT, tak by delali neco smysluplneho nekde u pasu

nouzy ( 26. července 2015 07:42 )

Zřejmě nějací synáčkové někoho z redakce kterým se nechce do práce..

Zobrazit celou diskusi