Kdo má rád bílou čokoládu? Milovníci divokých večírků!

Pokud rádi mlsáte čokoládu, pak byste měli vědět, že britští vědci mají novou teorii. Podle nich si lidé vybírají čokoládu podle svého charakteru...
Také rádi mlsáte čokoládu? Britští vědci rovněž. A hned proto přispěchali s novou teorií. Podle badatelů z univerzity East Anglia si lidé vybírají čokoládu podle svého charakteru... * Mléčná čokoláda: Tito lidé jsou spíše stydliví v kontaktu s ostatními, ale nejsou příliš komplikovaní. * Bílá čokoláda: Milovníci bílé čokolády jsou až na výjimky typičtí vymetači divokých večírků. * Hořká čokoláda: Preferují ji sice stydliví, ale laskaví lidé. Také volba příchuti vypovídá o charakteru člověka: * Oříšky: Uvolněný, ale metodicky pracující typ. Nejprve myslí, pak jedná. Má blízko k uzavřenosti. * Šampaňské: Chce být středem každé party, v práci je uvolněný, postará se o dobrou náladu. * Káva: Člověk přemýšlivý, pokouší se skloubit práci a zábavu do jednoty. Pokud má udělat rozhodnutí, nejedná v euforii, naopak zvažuje všechna pro a proti. * Pomeranč: Dobrý kamarád, rád vyjde lidem vstříc, jeho život se neskládá jen z práce. * Nugát: Jedná spontánně, až později domýšlí důsledky svých skutků. Všemi oblíbený kolega.