Kdo má rád bílou čokoládu? Milovníci divokých večírků!

Autor: INT - 
30. března 2005
05:01

Pokud rádi mlsáte čokoládu, pak byste měli vědět, že britští vědci mají novou teorii. Podle nich si lidé vybírají čokoládu podle svého charakteru...

Také rádi mlsáte čokoládu? Britští vědci rovněž. A hned proto přispěchali s novou teorií. Podle badatelů z univerzity East Anglia si lidé vybírají čokoládu podle svého charakteru... * Mléčná čokoláda: Tito lidé jsou spíše stydliví v kontaktu s ostatními, ale nejsou příliš komplikovaní. * Bílá čokoláda: Milovníci bílé čokolády jsou až na výjimky typičtí vymetači divokých večírků. * Hořká čokoláda: Preferují ji sice stydliví, ale laskaví lidé. Také volba příchuti vypovídá o charakteru člověka: * Oříšky: Uvolněný, ale metodicky pracující typ. Nejprve myslí, pak jedná. Má blízko k uzavřenosti. * Šampaňské: Chce být středem každé party, v práci je uvolněný, postará se o dobrou náladu. * Káva: Člověk přemýšlivý, pokouší se skloubit práci a zábavu do jednoty. Pokud má udělat rozhodnutí, nejedná v euforii, naopak zvažuje všechna pro a proti. * Pomeranč: Dobrý kamarád, rád vyjde lidem vstříc, jeho život se neskládá jen z práce. * Nugát: Jedná spontánně, až později domýšlí důsledky svých skutků. Všemi oblíbený kolega.