Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Celebrity vaří s Bleskem!!! Vařte také!

2. listopadu 2004
05:02

Konečně je v prodeji! Novou kuchařku "Vaříme s Bleskem" si nyní můžete objednat za zvýhodněnou cenu. Naše celebrity už podle ní začaly vařit...

Dlouho očekávaná kuchařka je tady! Konečně se nemusíte inspirovat recepty našich celebrit, ale naopak české hvězdy vaří podle vás "smrtelníků" - čtenářů Blesku. A dokonce i sám gastronomický král Karel Gott (65) sáhl s chutí po kuchařce Vaříme s Bleskem. Slavík je doslova labužník. Doma ho můžete u sporáku často přistihnout i v zástěře. Karel miluje především ryby a plody moře a jeho zrak v naší "bleskové" kuchařce také okamžitě spočinul na rybích ptáčcích, pečenáčích z makrel a krabích kremrolích. "Na ryby jsem specialista. Ze všech koutů světa si také na ně vozím různé oleje a rozmanitá koření," říká Karel, který se doma nad plotnou s našimi recepty s chutí vyřádil. A nejen on, ale i další české hvězdy, a tohle je výsledek! "To je lahůdek," pochvalovaly si celebrity. Málokdo ze známých osobností totiž odolal dobrůtkám, které se v této nové kuchařské bibli Vaříme s Bleskem objevily. A stejně tak to může být i s vámi! Kuchařku totiž můžete získat za zvýhodněnou cenu 169 Kč! Stačí jen zavolat na telefon 234 092 851, nebo faxovat 234 092 813, nebo mailovat: kucharka@predplatne.cz. Obratem vám bude zaslána složenka, kde stačí jen doplnit vaši adresu a zaplatit. Po obdržení platby vám knihu ihned zašleme poštou na uvedenou adresu. K objednávce na složenku můžete využít i kupón otištěný v Blesku. Knihu si můžete objednat i na dobírku. V tomto případě bude její cena 189 Kč!



Dagmar Patrasová - zpěvačka "Kuchařka Vaříme s Bleskem je opravdu moc hezká. Už se těším, jak vyzkouším jednotlivé recepty. Nejvíc se mi ale líbí ten nápad. Posbírat nejoriginálnější kuchařské nápady čtenářů Blesku je skutečně originální." Jitka Kocurová - modelka "Mám hodně ráda typická česká jídla, jako je například svíčková, a musím říct, že i tahle kuchařka nabízí tolik dobrot, že se nestačím oblizovat. Hodně se mi líbí i celková přehledná úprava knížky." Michal David - zpěvák a producent "Já holduji hlavně italské a čínské kuchyni. Ale jak jsem viděl, i v bleskové kuchařce bych si vybral. Je tu totiž i pár »kousků«, které by zapadly do mého jídelníčku."