Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena skončila s tříhodinovým orgasmem v nemocnici

Autor: pet, yt - 
6. ledna 2014
09:45

Na tuhle soulož mladý pár ze Seattlu jen tak nezapomene. Eric svoji partnerku Liz přivedl nejprve do nebe, ale později ji musel odvézt na pohotovost. Ženin orgasmus totiž nebral konce.

Milostná dvojice se svěřila se svým neobvyklým sexuálním zážitkem v nové epizodě reality show „Sex mě přivedl na pohotovost“, kterou nedávno odvysílala americká televize TLC. Celý příběh pak oba odehráli i na televizní kamery.

Ten začíná v okamžiku, kdy oba aktéři po ukončení milostného aktu vylezli z postele. Ženu náhle zasáhla další vlna rozkoše. „Začala jsem skákat nahoru a dolů, abych vyzkoušela, co to udělá,“ vyprávěla Liz v televizi. „Začala jsem pít bílé víno, abych utišila svůj pohlavní systém. Zkoušela jsem dělat cokoliv, co by zastavilo můj orgasmus.“ Nic ovšem nepomáhalo, její partner na ni jen bezmocně hleděl a po hodině trvajícího orgasmu už mladá Američanka propadala panice. Po dvou hodinách nekonečného vzrušení musel Eric svoji hlasitě hekající družku odvézt na pohotovost. Lékaře její problém uvedl značně do rozpaků, zprvu si myslili, že se jí něco přihodilo v práci.

V nemocnici žena strávila další hodinu, než orgasmus zcela pominul. Mezitím její partner prožíval v čekárně další muka. Celou dobu čekání v obavách o zdraví své přítelkyně musel ještě čelit významným pohledům a potutelným úsměvům okolo sedících pacientů.

„Na tento den budete po celý život vzpomínat,“ snažila se vyděšeného muže ukonejšit jedna starší dáma.  

marie60 ( 6. ledna 2014 12:21 )

tetahb ( 6. ledna 2014 11:44 )

No to je blbina!

namoroman ( 6. ledna 2014 11:24 )

Pokoušela se uklidnit svůj pohlavní systém? Co to proboha, kdo to proboha napsal

Zobrazit celou diskusi