Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čínské stařence (101) rostou rohy!

Zhang (101) je z rohu nešťastná
Zhang (101) je z rohu nešťastná  (Autor: isifa.com)
Autor: INT, han, val - 
9. března 2010
20:15

Číňanka Zhang Ruifang (101) žila až do svých sta let docela v pohodě a šťastně. Tomu je teď konec. Přesně před rokem jí na levé straně čela začal vyrůstat roh. Je šest centimetrů dlouhý a stále se zvětšuje.

K tomu všemu se na straně pravé začíná klubat další vyrůstek. Obyvatelé vesničky Linlou jsou v šoku a ptají se: „Posedl ji snad ďábel? Je to čarodějnice?“

Lékaři tvrdí, že k tomuto úkazu mohlo dojít vlivem slunce. Zbytnění kůže se projevilo růstem pod vlivem dlouholetého slunečního záření. Celá rodina je bezradná a stále nemůže uvěřit tomu, co jejich babičce vyrostlo na čele.

Zhang (101) je z rohu nešťastná Zhang (101) je z rohu nešťastná | isifa.com

Nejmladší z šesti synů Zhang Guozheng (60) řekl, že když si minulý rok všimli malé nerovnosti a flíčku na jejím čele, tak tomu nevěnovali žádnou pozornost. "Situace se ale změnila, jakmile roh narostl do délky 6 cm," řekl Zhang, jehož nejstarší sourozenec je starý 82 let.

"Něco jí nyní roste i na druhé straně čela a je dost pravděpodobné, že se jedná o další kožní výrůstek," dodal.

Kožní růžky mohou být odstraněny chirurgicky, ale s odstraněním růstových  kořenů už je to obtížnější. Příčinou tohoto úkazu může být sluneční záření.

mercedeska ( 12. března 2010 12:41 )

já snad začnu věřit věřit všemu...i v moji extenci Bůh Vám žehnej...pokoj Vám..

mercedeska ( 12. března 2010 12:35 )

Myslíte si,že je To pravda? Pane Bože!!!! To musí být nějaká fanatička, a ne že ne

matyldamatylda ( 10. března 2010 18:56 )

.....já vím,blbý

znojmacka ( 10. března 2010 09:42 )

možná Topol takovej roh má, akorát třeba mezi těma svýma pořádnýma gulama.. Neviděla jsem, ani bych nechtěla, pořádný gule jsou jeho pojem, snad je všem známo. Kdyby se to prokázalo, mohl by jít dělat reklamu na ten prostředek- V okamžiku SEXuálním ďáblem.

momo01 ( 10. března 2010 04:59 )

Je naprosto fascinujici, ze "veda" okamzite prispecha s vysvetlenim. Příčinou tohoto úkazu může být sluneční záření. Tak to jo: Bezte na slunce, i Vam porostou!! Je to zcela bezna a opakovatelna zalezitost, to dnes uz nase dogtory neprekvapi... Pratele, nase medicina je temer uplne nevedoma!! Tvari se pritom... no vzdyd to tady vidite...

Zobrazit celou diskusi